Euro-Toques en Gastvrij Rotterdam

23 juni 2014 |
Euro-Toques en Gastvrij Rotterdam<

De Rotterdamse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam en de Nederlandse vereniging voor ambachtelijk werkende koks Euro-Toques hebben een meerjarige
samenwerkingsovereenkomst getekend. Euro-Toques organiseert de komende drie jaar diverse activiteiten op de beursvloer in Ahoy Rotterdam. Daarnaast wordt de jaarlijkse Keltum Restaurant Prijs uitgereikt tijdens de beurs. Vanaf 2015 faciliteert Gastvrij Rotterdam ook de finale van de Young Chef Award, waarvan dit jaar de halve finale in Ahoy plaatsvindt.

Voorzitter
De voorzitter van Euro-Toques, Ted Janssen, is enthousiast over de samenwerking: “Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2013 meteen bewezen als hoogstaand gastronomisch platform en is daardoor een zeer geschikte partner voor Euro-Toques. Tijdens de beurs zullen onze leden demonstraties geven, gerechten bereiden en uitserveren en worden er wedstrijden georganiseerd. In september wordt de Keltum Restaurant Prijs wederom uitgereikt tijdens Gastvrij Rotterdam. Deze prijs richt zich op restaurants die zijn aangesloten bij Euro-Toques en de doelstellingen van onze vereniging het beste uitdragen. De Young Chef Award, waar chefs onder de 25 jaar het tegen elkaar opnemen, wordt vanaf 2015 ook onderdeel van Gastvrij Rotterdam. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

Robert Melaard
“De samenwerking met Euro-Toques brengt Gastvrij Rotterdam weer naar een hoger niveau”, aldus Exhibition Manager Robert Melaard. “Tijdens de afgelopen editie was de samenwerking zeer prettig en heeft Euro-Toques bijgedragen aan de kwaliteit van de beurs. Dankzij deze langtermijnsamenwerking zijn we in staat om diverse activiteiten van Euro-Toques te faciliteren en zo een aansprekend programma samen te stellen voor onze bezoekers.”

Gastvrij Rotterdam
Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 22, 23 en 24 september 2014 verwelkomt Ahoy Rotterdam horecaondernemers en -managers met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Meer informatie is te vinden op: www.gastvrij-rotterdam.nl. Gastvrij Rotterdam is ook te volgen via Twitter, Facebook en op LinkedIn.
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: