Euro-Toques en Gastvrij Rotterdam

23 juni 2014 |
Euro-Toques en Gastvrij Rotterdam<

De Rotterdamse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam en de Nederlandse vereniging voor ambachtelijk werkende koks Euro-Toques hebben een meerjarige
samenwerkingsovereenkomst getekend. Euro-Toques organiseert de komende drie jaar diverse activiteiten op de beursvloer in Ahoy Rotterdam. Daarnaast wordt de jaarlijkse Keltum Restaurant Prijs uitgereikt tijdens de beurs. Vanaf 2015 faciliteert Gastvrij Rotterdam ook de finale van de Young Chef Award, waarvan dit jaar de halve finale in Ahoy plaatsvindt.

Voorzitter
De voorzitter van Euro-Toques, Ted Janssen, is enthousiast over de samenwerking: “Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2013 meteen bewezen als hoogstaand gastronomisch platform en is daardoor een zeer geschikte partner voor Euro-Toques. Tijdens de beurs zullen onze leden demonstraties geven, gerechten bereiden en uitserveren en worden er wedstrijden georganiseerd. In september wordt de Keltum Restaurant Prijs wederom uitgereikt tijdens Gastvrij Rotterdam. Deze prijs richt zich op restaurants die zijn aangesloten bij Euro-Toques en de doelstellingen van onze vereniging het beste uitdragen. De Young Chef Award, waar chefs onder de 25 jaar het tegen elkaar opnemen, wordt vanaf 2015 ook onderdeel van Gastvrij Rotterdam. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

Robert Melaard
“De samenwerking met Euro-Toques brengt Gastvrij Rotterdam weer naar een hoger niveau”, aldus Exhibition Manager Robert Melaard. “Tijdens de afgelopen editie was de samenwerking zeer prettig en heeft Euro-Toques bijgedragen aan de kwaliteit van de beurs. Dankzij deze langtermijnsamenwerking zijn we in staat om diverse activiteiten van Euro-Toques te faciliteren en zo een aansprekend programma samen te stellen voor onze bezoekers.”

Gastvrij Rotterdam
Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 22, 23 en 24 september 2014 verwelkomt Ahoy Rotterdam horecaondernemers en -managers met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Meer informatie is te vinden op: www.gastvrij-rotterdam.nl. Gastvrij Rotterdam is ook te volgen via Twitter, Facebook en op LinkedIn.
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: