Enschedeërs maken voor 5 euro maand lang kennis met restaurants

30 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Eten-bestelsite Hungry.nl is in Enschede een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde menu’s online aanbieden voor 5 euro. Liefst 30 restaurants doen mee met deze zogenoemde ‘Hungry 5 euro Mega Menu’ campagne.

 

Deelnemende restaurants zijn voor deze actie uitgedaagd om een tijdelijk actiemenu samenstellen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5 euro. Hiermee krijgen inwoners van Enschede de mogelijkheid om voor een klein bedrag kennis te maken met restaurants die ze nog niet kennen.

 

Enschede

Utrecht was de eerste Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceerde in mei van dit jaar. Later volgde de actie in andere steden zoals Delft en Eindhoven. De 5 euro-menu’s bleken eerder in het buitenland al zeer succesvol. In de Ierse stad Limerick ontvingen restaurants 6 keer zoveel orders van nieuwsgierige eters, toen Hungry daar een soortgelijke actie organiseerde.

 

Tot 22 september

De 5 Euro Mega Menu’s zijn tot 22 september te bestellen in Enschede. Daarna verschuift de actie, waarbij vrijwel alle soorten gerechten besteld kunnen worden, naar een andere stad in Nederland. De actie geldt zowel voor afhaal menu’s als thuisbezorging.

 

Het overzicht van deelnemende restaurants in Enschede is te vinden op de website van Hungry.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: