Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

16 december 2015
Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Gevestigd in de Wijnhaven van Rotterdam, opent ‘Encore Bar & Grill’ deze week officieel haar deuren voor het grote publiek. De
Amerikaanse bar vormt op alle vlakken een bron van inspiratie voor het nieuwe concept. Het all American interieur kenmerkt zich door een grote open ruimte, loungehoeken en natuurlijk de bekende televisieschermen boven de bar. Vlees- en visliefhebbers kunnen de gehele dag terecht bij Encore Bar & Grill voor een lunch, fingerfood of de Steak ’n Cheese van de grill.

*VS als inspiratie*
Encore Bar & Grill is geïnspireerd op barretjes die vooral terug te vinden zijn in de Verenigde Staten. De glazen gevel geeft het restaurant naar eigen zeggen een sfeervolle, open uitstraling en een goede kijk op het met zorg uitgekozen interieur. Grote open ruimtes, meer dan voldoende zitplekken én tv-schermen boven de bar waarop altijd sport te zien is. Zonder geluid, dat wel, want gemak en gastvrijheid staan hier op nummer 1. Dit vind je ook terug in de vriendelijke service zoals we die eigenlijk alleen in USA kennen. Encore Bar & Grill is een plek waar gasten de hele dag kunnen genieten en zelf hun gerechten kunnen samenstellen.



*Uitbreiden*
Eigenaar Poriya Mostafai vertelt: "Iedereen is welkom bij ons, of je hier nu komt eten met de hele familie of komt voor een zakelijke meeting. De letterlijke betekenis van Encore is 'meer'. Dit staat voor zowel onze visie op gastvrijheid maar ook voor de toekomst. In de toekomt wil ik graag uitbreiden door heel het land. Zover is het nu nog niet, de focus ligt momenteel op dit filiaal."

~Christel Tuin~

Overig nieuws