Eindelijk een lekker dieet

22 juli 2011 |
Eindelijk een lekker dieet<

Komkommertijd? Niet in Dallas. In Dallas kan men namelijk een bezoek brengen aan de 'Heart Attack Grill'. De naam doet al vermoeden wat er op het menu staat: vette burgers, friet gebakken in reuzel, snoep en 'botervetshakes'. Een goed stukje marketing en lekker bovendien. Komkommers kom je hier dus zeker niet tegen op de menukaart.

Lekker vet
Het restaurant adverteert niet met gezonde gerechten. Integendeel: het restaurant presenteert met trots de 'Butterfat Shake' die het hoogste botervetgehalte ter wereld heeft. De namen van de hamburgers liegen er ook niet om. Wat dacht u van een 'Triple Bypass Burger' of, voor de waaghalzen onder u, een 'Quadruple Bypass Burger'?

Dieet? Wat is dat?
Volgens het restaurant is het ongezond om constant te jojoën met het lichaamsgewicht. Mensen die een dieet volgen, hebben vaak last van deze schommelingen in gewicht. De Heart Attack Grill adviseert haar gasten daarom om het lichaamsgewicht geleidelijk aan te verhogen door regelmatig een bezoek aan het restaurant te brengen. Dit dieet is voor mensen boven de 350 pond (175 kilo) wel heel goedkoop: zij eten namelijk gratis! Weegt u nog geen 350 pond? Wees niet getreurd, want u bent razendsnel op gewicht wanneer u een 'high calorie meal' bestelt met daarin een Double Bypass Burger, Flatliner Fries, Full Sugar Coke (niet van dat light spul), Butterfat Shake en sigaretten zonder filter.



Arts in de buurt?
Bij het eten van zoveel vet kunnen gewonden vallen. Dichtslibbende aderen en rammelende hartkleppen zijn geen uitzondering bij de frequente bezoekers van het restaurant. Voor de zekerheid hebben de bevallige serveersters dan ook een verpleegsterspakje aan en hult de eigenaar zich in een doktersjas inclusief stethoscoop. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de website van de Heart Attack Grill te bezoeken. Eet smakelijk!
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: