Eigenaren restaurant De Gieser Wildeman* gaan zaak verkopen

Auteur: Redactie
Ondernemen 27 oktober 2023
Eigenaren restaurant De Gieser Wildeman* gaan zaak verkopen

Al ruim 29 jaar verwennen en verrassen René Tichelaar (64) en Danny Dwarswaard (59) gasten in hun restaurant De Gieser Wildeman* en Bistro in Noordeloos en het liefst houden ze dat nog jaren zo. Maar omdat beiden rond de zestig zijn, komt het einde wel in zicht. Vanwege het feit er geen zicht op opvolging is, hebben de twee eigenaren besloten de onderneming te gaan verkopen. 

SVH Meesterkok René Tichelaar en SVH Meestergastheer Danny Dwarswaard openden restaurant De Gieser Wildeman in 1994. Het restaurant staat sinds 2005 in de Michelingids met één ster; de inpandige bistro is bovendien bekroond met een Bib Gourmand. Het etablissement bevindt zich op een van de mooiste plekjes van de Alblasserwaard en is gelegen aan het riviertje de Giessen. Het restaurant heeft de capaciteit om tot 65 couverts te serveren en in partijvorm tot 90. Het beschikt over een mooie tuin aan het water met een aanlegsteiger en een terras met 65 zitplaatsen. In de bistro is plaats voor 34 gasten en op het terras voor nog eens 34 gasten. 

Volgens Tichelaar en Dwarswaard is het bij uitstek een mooi bedrijf voor een stel of koppel dat de stap wil maken naar zelfstandigheid en een eigen hoofdstuk wil toevoegen aan de culinaire geschiedenis van de Alblasserwaard. Het duo laat ook weten dat onder bepaalde voorwaarden diverse gasten ook bereid zijn om financieel te participeren, wat meer mogelijkheden biedt voor een nieuwe ondernemer om het mooie bedrijf voort te zetten.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws