Eet.nu introduceert gratis reserveringsagenda

15 september 2015
 Eet.nu introduceert gratis reserveringsagenda

Vanaf vandaag is een online reserveerboek beschikbaar voor alle restaurants die het Eet.nu reserveersysteem gebruiken. Naast het beheer van online
reserveringen kan een restaurant nu ook zelf reserveringen toevoegen en deze in een gestroomlijnd overzicht bekijken.

*Grootste reserveersite*
Met maandelijks ruim 1,5 miljoen bezoekers en bijna 4000 restaurants waar online gereserveerd kan worden is Eet.nu de grootste reserveersite van Nederland. Met deze unieke
positie zal Eet.nu samen met haar klanten bepalen hoe het landschap van digitaal reserveren er uit komt te zien in de toekomst.

Het gebruik van de Eet.nu reserveersoftware is gratis en gemakkelijk te activeren. Enkel de online reserveringen die via het systeem binnenkomen worden in rekening gebracht.

*De belangrijkste features:*
? Altijd beschikbaar — Meer dan de helft van alle reserveringsaanvragen komen binnen wanneer het restaurant gesloten is. Loop geen aanvragen meer mis omdat er niemand is die de telefoon kan opnemen!

? Via je restaurantwebsite — Met één regel code is de reserveerwidget eenvoudig op de website van een restaurant te plaatsen. Eet.nu staat klaar om je hiermee te helpen.

? Online reserveerboek — Met de gestroomlijnde dagoverzichten ziet een restaurateur meteen de bezetting van het restaurant en wie wanneer aankomt.

? Beschikbaarheid — Restaurants hebben genoeg tijd om aanvragen te behandelen door per dag in te stellen hoe ruim van te voren een reservering moet worden geplaatst.

? Belsysteem — Met het optionele belsysteem kan een restaurateur makkelijk reserveringen telefonisch behandelen zonder een computer.

*Over Eet.nu*
Eet.nu is met maandelijks 1,5 miljoen bezoekers en bijna 4000 reserveerbare restaurants de grootste online restaurantgids van Nederland. Eet.nu helpt de culinaire levensgenieter in de zoektocht naar het juiste restaurant.
Op de restaurantgids staan meer dan 40.000 eetgelegenheden en er worden ruim 300 recensies per dag geplaatst. Bij alle eetgelegenheden kan de bezoeker een recensie
achterlaten. Bezoekers kunnen een eigen profiel aanmaken waarop de geschreven recensies zichtbaar zijn,
favoriete restaurants toevoegen en andere recensenten volgen. Op deze manier geeft Eet.nu
de recensenten een gezicht.

Overig nieuws