Eerste glossy Jonnie en Thérèse gelanceerd

20 juli 2010
Eerste glossy Jonnie en Thérèse gelanceerd

Jonnie en Thérèse Boer hebben afgelopen zondag in Zwolle hun eigen tijdschrift gepresenteerd. De glossy met de titel 'JenT' was in eerste instantie bedoeld voor vaste gasten van restaurant De Librije en Librije's Hotel, maar de reacties waren zo positief dat het ook in de winkel komt te liggen. Het tijdschrift komt dit jaar twee keer uit en telt rond de 120 pagina's. Volgend jaar wordt dit mogelijk vier keer. Verkoopprijs via de website van Librije's Winkel en in de losse verkoop is 9,95 euro. Het blad wordt via 3.600 verkooppunten verspreid. Dat kunnen kiosken zijn, maar ook vestigingen van supermarkten en bijvoorbeeld benzinepompen.

*Bekende Nederlanders*
De eerste uitgave van JenT telt 116 pagina’s en bevat verhalen, exclusieve foto’s en recepten uit de keuken van onder meer De Librije en andere gerenommeerde restaurants.
Tevens worden in JenT een aantal bekende Nederlanders geïnterviewd, zoals in het eerste nummer Ilse de Lange (zij heeft een kookworkshop gevolgd in Zwolle), Astrid Joosten, Ronald Giphart, en Guus Meeuwis.

*Achterna*
Jonnie en Thérèse volgen met hun initiatief een handjevol anderen bekende Nederlanders die al een eigen tijdschrift hebben, onder wie Linda de Mol, Sonja Bakker, Maarten van Rossum, en Catherine Keijl.

~Frank Lindner~

Overig nieuws