Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

14 mei 2012 |
Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan<

Op 3 en 4 juni vindt de eerste editie plaats van Chefs (R)Evolution. Het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival is een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer.

Zwolle culinair brandpunt
Het gastronomische festival met een BOERenmarkt wordt georganiseerd door de familie Boer, in samenwerking met het team van CHEF-SACHE. Het festival wordt gehouden in en rondom Librije's Hotel en Theater De Spiegel in Zwolle.
Voor professionals en groter publiek
De dagen bestaan uit een congres met kookdemonstraties door internationale topchefs, voor horecaprofessionals uit binnen- en buitenland, wijnworkshops en een BOERenmarkt voor het grote publiek.

29 Michelinsterren in twee dagen
De volgende topchefs verzorgen kookdemonstraties tijdens Chefs (R)Evolution: Jonnie Boer (De Librije **) samen mét Sergio Herman (Oud Sluis ***), Heinz Reitbauer (Steirereck **, Oostenrijk), Massimo Bottura (Osteria Francescana ***, Italië), Gert de Mangeleer (Hertog Jan ***, België), Thomas Bühner (La Vie ***, Duitsland), Joan Roca (El Celler de Can Roca ***, Spanje), Elena Arzak (Arzak ***, Spanje), Christian Bau (Schloss Berg ***, Duitsland), Sven Elverfeld (Aqua **, Duitsland).

Meer info en reserveringen via Chefsrevolution.com
Foto: De Librije

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: