Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

14 mei 2012 |
Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan<

Op 3 en 4 juni vindt de eerste editie plaats van Chefs (R)Evolution. Het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival is een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer.

Zwolle culinair brandpunt
Het gastronomische festival met een BOERenmarkt wordt georganiseerd door de familie Boer, in samenwerking met het team van CHEF-SACHE. Het festival wordt gehouden in en rondom Librije's Hotel en Theater De Spiegel in Zwolle.
Voor professionals en groter publiek
De dagen bestaan uit een congres met kookdemonstraties door internationale topchefs, voor horecaprofessionals uit binnen- en buitenland, wijnworkshops en een BOERenmarkt voor het grote publiek.

29 Michelinsterren in twee dagen
De volgende topchefs verzorgen kookdemonstraties tijdens Chefs (R)Evolution: Jonnie Boer (De Librije **) samen mét Sergio Herman (Oud Sluis ***), Heinz Reitbauer (Steirereck **, Oostenrijk), Massimo Bottura (Osteria Francescana ***, Italië), Gert de Mangeleer (Hertog Jan ***, België), Thomas Bühner (La Vie ***, Duitsland), Joan Roca (El Celler de Can Roca ***, Spanje), Elena Arzak (Arzak ***, Spanje), Christian Bau (Schloss Berg ***, Duitsland), Sven Elverfeld (Aqua **, Duitsland).

Meer info en reserveringen via Chefsrevolution.com
Foto: De Librije

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: