Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

19 april 2012
Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Maandag 23 april viert Landgoed Duin & Kruidberg een dubbel lustrum: het tienjarig bestaan van De Vrienden van Jacob en het vijftienjarig dienstverband van chef-kok Alain Alders.

*Heden en verleden*
Tijdens een uitgebreide Cocktail Dinatoir, waar meer dan 250 gasten genodigd zijn, wordt een proeverij van verschillende culinaire gerechten geserveerd die de afgelopen jaren door Alain en zijn brigade op de kaart zijn gezet.

*15 jaar trouwe dienst*
Alain Alders is op 1 mei aanstaande precies 15 jaar in dienst bij Landgoed Duin & Kruidberg. Hiervoor werkte hij onder andere bij De Hoefslag in Bosch en Duin en De Kersentuin in Amsterdam.


~Alain Alders aan het werk met reuzengamba's~

*Totale beleving*
Toen het landgoed voor externe gasten haar deuren opende, is Alain De Vrienden van Jacob gestart. Zijn filosofie is goed merkbaar op een avond bij De Vrienden van Jacob. "Liefde en passie voor het koken, persoonlijke aandacht voor je gasten, je collega’s en leveranciers zijn de basis van alles. Zo werk ik graag. Daarnaast is de juiste wijn- en spijscombinatie heel belangrijk. Een Michelinster krijg je niet alleen voor topkwaliteit eten en drinken, het gaat om de totale beleving. Mensen moeten zich gelijk thuis voelen, genieten!", Aldus Alain Alders, Executive Chef van De Vrienden van Jacob.

~Frank Lindner~

Overig nieuws