Drie World Luxury Restaurants Awards voor The Entourage Group

26 juli 2017 | Roy Spijker
Drie World Luxury Restaurants Awards voor The Entourage Group

De World Luxury Restaurant Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende restaurants om hiermee de internationale competitie te versterken en uiteindelijk de kwaliteit van het eten en de service in de high-end restaurantindustrie verder te laten groeien. De deelnemende restaurants werden beoordeeld op hun interieur, of het eten voldoet aan de eisen van haute cuisine en het serviceniveau. Mr. Porter, Izakaya en The Duchess van The Entourage Group vielen alledrie in de prijzen.

Mr. Porter - Best Luxury Steakhouse
Op 22 juli 2017, ontving MR PORTER zijn vierde award sinds de opening in de nok van het W Amsterdam in 2016. De World Luxury Restaurant Awards 2017 benoemde de luxueuze hotspot tot ‘Best Luxury Steakhouse/Grill of Europe' in hun gerenommeerde canon van high-end restaurants. MR PORTER’s mede-eigenaar Yossi Eliyahoo van THE ENTOURAGE GROUP” ‘MR PORTER herdefinieerde wat we kennen als een steakhouse. Het transformeerde tot iets nieuws, iets sexies. Ik ben enorm trots dat dit op internationaal niveau is opgemerkt.’

The Duchess - Best Luxury Restaurant Bar
Gecharmeerd door het koninklijke interieur, klassieke punches en het geraffineerde barmenu van THE DUCHESS, benoemde de World Luxury Restaurant Awards 2017 de restaurantbar tot ‘Best Luxury Restaurant Bar of Europe’ in hun gerenommeerde canon van high-end venues die op 22 juli gepresenteerd werd. Het is de derde award die THE DUCHESS’ bar wint sinds de opening in 2015. THE DUCHESS’ mede-eigenaar Yossi Eliyahoo van THE ENTROURAGE GROUP: “THE DUCHESS’ bar is zo’n essentieel onderdeel van de culinaire ervaring. Daarmee is dit niet alleen een award voor onze fantastische bar, het is een bekroning van THE DUCHESS als een geheel.

Izakaya - Best Asian cuisine
Vijf jaar na de opening in Amsterdam, zet IZAKAYA nog elke dag een nieuwe standaard voor de Aziatische cuisine. Vandaag de dag, heeft het restaurant locaties in wereldsteden als Hamburg, Ibiza en binnenkort München en Milaan. Een lovenswaardige prestatie volgens de World Luxury Restaurant Awards 2017. De jury van deze internationale award benoemde de extravagante Japanse keuken van IZAKAYA dan ook tot ‘Best Asian Cuisine of Europe'. Mede-eigenaar Yossi Eliyahoo van THE ENTOURAGE GROUP: ‘IZAKAYA streeft er naar een instituut van Aziatische gastronomie te zijn, een plek van gastronomische innovatie. En we bewezen dat streven waar te kunnen maken. Met onze recentelijke uitbreidingen naar Duitsland en Ibiza vergroten we deze ambitie naar continentaal niveau. We voelen ons zeer vereerd dat dit werk is beloond met zo’n prestigieuze award.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
‘Gastvrij Arnhem’ eerste centrale registratie tool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Economie Corona
Aantal opgeheven horecavestigingen in 2020 hoger dan ooit

In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 procent van alle bedrijfsvestigingen. In 2020 was zowel het aantal opheffingen als oprichtingen van bedrijfsvestigingen het hoogst sinds het begin van de ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Wet- en regelgeving Corona
Burgemeesters willen terrassen graag weer openen

Steeds meer burgemeesters scharen zich achter de oproep van burgemeester Halsema (Amsterdam) om de terrassen weer te openen. Dit zou het beter mogelijk maken om de buitenruimte optimaal en gecontroleerd te kunnen gebruiken, met inachtneming van de coronamaatregelen. In veel steden werd het de afg ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: