Drie World Luxury Restaurants Awards voor The Entourage Group

26 juli 2017 | Roy Spijker

De World Luxury Restaurant Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende restaurants om hiermee de internationale competitie te versterken en uiteindelijk de kwaliteit van het eten en de service in de high-end restaurantindustrie verder te laten groeien. De deelnemende restaurants werden beoordeeld op hun interieur, of het eten voldoet aan de eisen van haute cuisine en het serviceniveau. Mr. Porter, Izakaya en The Duchess van The Entourage Group vielen alledrie in de prijzen.

Mr. Porter - Best Luxury Steakhouse
Op 22 juli 2017, ontving MR PORTER zijn vierde award sinds de opening in de nok van het W Amsterdam in 2016. De World Luxury Restaurant Awards 2017 benoemde de luxueuze hotspot tot ‘Best Luxury Steakhouse/Grill of Europe' in hun gerenommeerde canon van high-end restaurants. MR PORTER’s mede-eigenaar Yossi Eliyahoo van THE ENTOURAGE GROUP” ‘MR PORTER herdefinieerde wat we kennen als een steakhouse. Het transformeerde tot iets nieuws, iets sexies. Ik ben enorm trots dat dit op internationaal niveau is opgemerkt.’

The Duchess - Best Luxury Restaurant Bar
Gecharmeerd door het koninklijke interieur, klassieke punches en het geraffineerde barmenu van THE DUCHESS, benoemde de World Luxury Restaurant Awards 2017 de restaurantbar tot ‘Best Luxury Restaurant Bar of Europe’ in hun gerenommeerde canon van high-end venues die op 22 juli gepresenteerd werd. Het is de derde award die THE DUCHESS’ bar wint sinds de opening in 2015. THE DUCHESS’ mede-eigenaar Yossi Eliyahoo van THE ENTROURAGE GROUP: “THE DUCHESS’ bar is zo’n essentieel onderdeel van de culinaire ervaring. Daarmee is dit niet alleen een award voor onze fantastische bar, het is een bekroning van THE DUCHESS als een geheel.

Izakaya - Best Asian cuisine
Vijf jaar na de opening in Amsterdam, zet IZAKAYA nog elke dag een nieuwe standaard voor de Aziatische cuisine. Vandaag de dag, heeft het restaurant locaties in wereldsteden als Hamburg, Ibiza en binnenkort München en Milaan. Een lovenswaardige prestatie volgens de World Luxury Restaurant Awards 2017. De jury van deze internationale award benoemde de extravagante Japanse keuken van IZAKAYA dan ook tot ‘Best Asian Cuisine of Europe'. Mede-eigenaar Yossi Eliyahoo van THE ENTOURAGE GROUP: ‘IZAKAYA streeft er naar een instituut van Aziatische gastronomie te zijn, een plek van gastronomische innovatie. En we bewezen dat streven waar te kunnen maken. Met onze recentelijke uitbreidingen naar Duitsland en Ibiza vergroten we deze ambitie naar continentaal niveau. We voelen ons zeer vereerd dat dit werk is beloond met zo’n prestigieuze award.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: