Download nu De RestaurantKrant september 2023 editie

Auteur: redactie
21 september 2023
Download nu De RestaurantKrant september 2023 editie

Recent verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu te downloaden of online te lezen. Vakinformatie die geen enkele restaurateur kan missen.

Margo Reuten en Petro Kools vertellen over hun levenswerk Restaurant Da Vinci in Maasbracht. Ook wijst het duo acht geestverwanten aan voor een interview met De RestaurantKrant in de serie ‘De 8 van’

In het tweede interview legt Corrie Hop van Restaurant Silver te Lelystad uit waarom Flevoland volgens haar toe is aan een Michelinster. Ook vertelt zij over haar zero waste-beleid en haar team van ‘jongens met een rugzakje’.

Nieuwe columniste Charlotte Mauritz schrijft over de kracht van social media in de horeca, terwijl columnist Guiseppe Mazziotta uitlegt waarom horeca meer is dan alleen eten serveren of bereiden. Tevens worden de ontwikkelingen op de biermarkt onder de loep genomen en lees je welke vergunningen nodig zijn bij de start van een horecabedrijf.

De nieuwste editie is hier te downloaden.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws