Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!

19 januari 2017 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Vroeger kon het gebeuren dat er geheel onverwacht een bus vol Duitsers bij een horecaondernemer op de stoep stond. De Duitsers vonden het blijkbaar nodig om de Dag van de Duitse Eenheid te vieren en wij wisten daar in Nederland helemaal niets van. Dat gebeurt jou anno 2017 niet met de HorecaMarketingKalender aan de wand!

Warme chocolademelk verkopen gaat toch net wat makkelijker op Warme Truiendag, tijdens de WK-kwalificatie loop je binnen door voetbalwedstrijden live uit te zenden en wat dacht je van een speciale papabrunch op Vaderdag? Ja, een verstandig mens is goed voorbereid en als ondernemer kun je met behulp van dit overzicht je klantenkring uitbreiden, vasthouden en enthousiasmeren.

Formule 1 is populairder dan ooit dankzij Max Verstappen. Daarom vind je in ons overzicht niet alleen (officiële) feestdagen en vakanties, maar ook evenementen zoals de Formule 1, de Nijmeegse Vierdaagse en de Marathon van Amsterdam. Doe er je voordeel mee!

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met wat inspiratie! Eind februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast een speciaal carnavalsmenu aan te kunnen bieden zodat ze allemaal bij jou komen? Of om op Nationale Pannenkoekendag gasten onbeperkt pannenkoeken te laten eten voor een bepaald bedrag? Ken je Secretaressedag al? Geef alle secretaresses die dag een gratis dessert en zet daarmee je zaak in de spotlight.

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! 23 september is het nationale burendag. Zorg dat alle buren die dag samen bij jou uit eten gaan door ze een speciaal burenmenu met gratis drankje aan te bieden. 2017 biedt volop kansen. Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe.

KLIK OP DEZE LINK VOOR DE DOWNLOADPAGINA VAN DE HORECAMARKETINGKALENDER 2017!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Heineken ambieert om zijn watergebruik in waterarme regio's zoals spanje en Ethiopië met 15 procent omlaag te brengen, voor minder waterschaarse regio's streven zij naar tien procent. Niet alleen dat maar ze willen ook duurzamer handelen door middel van het hergebruik van afvalwater, he...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

trends Bier
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?

Een team van 160 wetenschappers is bezig met het ontwikkelen van een algoritme wat klanten kan adviseren wat zij moeten bestellen. Brouwerijketen AB InBev kreeg de inspiratie voor dit idee vanuit de streamingwebsite Netflix. Netflix beveelt kijkers nieuwe series en films aan door middel van het verz...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: