Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!

19 januari 2017 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Vroeger kon het gebeuren dat er geheel onverwacht een bus vol Duitsers bij een horecaondernemer op de stoep stond. De Duitsers vonden het blijkbaar nodig om de Dag van de Duitse Eenheid te vieren en wij wisten daar in Nederland helemaal niets van. Dat gebeurt jou anno 2017 niet met de HorecaMarketingKalender aan de wand!

Warme chocolademelk verkopen gaat toch net wat makkelijker op Warme Truiendag, tijdens de WK-kwalificatie loop je binnen door voetbalwedstrijden live uit te zenden en wat dacht je van een speciale papabrunch op Vaderdag? Ja, een verstandig mens is goed voorbereid en als ondernemer kun je met behulp van dit overzicht je klantenkring uitbreiden, vasthouden en enthousiasmeren.

Formule 1 is populairder dan ooit dankzij Max Verstappen. Daarom vind je in ons overzicht niet alleen (officiële) feestdagen en vakanties, maar ook evenementen zoals de Formule 1, de Nijmeegse Vierdaagse en de Marathon van Amsterdam. Doe er je voordeel mee!

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met wat inspiratie! Eind februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast een speciaal carnavalsmenu aan te kunnen bieden zodat ze allemaal bij jou komen? Of om op Nationale Pannenkoekendag gasten onbeperkt pannenkoeken te laten eten voor een bepaald bedrag? Ken je Secretaressedag al? Geef alle secretaresses die dag een gratis dessert en zet daarmee je zaak in de spotlight.

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! 23 september is het nationale burendag. Zorg dat alle buren die dag samen bij jou uit eten gaan door ze een speciaal burenmenu met gratis drankje aan te bieden. 2017 biedt volop kansen. Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe.

KLIK OP DEZE LINK VOOR DE DOWNLOADPAGINA VAN DE HORECAMARKETINGKALENDER 2017!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: