Download nu gratis de HorecaMarketingKalender 2018

23 januari 2018 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Wanneer zet je nu alweer die asperges op de kaart? Geen paniek; in dit overzicht vind je uiteraard ook de datum van de start van het aspergeseizoen. Je kunt de HorecaMarketingKalender vanaf nu gratis downloaden via deze link!

Net als de belangrijkste sportevenementen, zoals de finale van de KNVB beker en de data van de wedstrijden in de Formule 1. Handig voor horecaondernemers die sportfanaten ontvangen.

Halloween en warme chocomel

Wie van verkleedpartijtjes houdt, kan zijn geluk niet op tijdens Halloween. Deze feestdag begint ook in Nederland een groots evenement te worden, waarbij de horeca een steeds grotere rol speelt. Warme chocomel verkoop je uiteraard gemakkelijk tijdens de intocht van Sinterklaas, terwijl tijdens het Oktoberfest het bier rijkelijk vloeit.

Er zijn zoveel data om aan te denken… Ach, met de HorecaMarketingKalender aan de wand houd je het uiteraard goed bij.

Carnavalsactie

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met een concreet idee. In februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast korting te geven op het carnavalsmenu? Of om op Vaderdag alle vaders gratis ontbijt aan te bieden wanneer ze komen eten met het gezin? Een leuke geste die de nodige goodwill en naamsbekendheid oplevert!

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! Op 16 maart vieren we met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Zet het beslag maar vast klaar, want als er één gerecht is waar Nederlanders dol op zijn, dan is het wel de pannenkoek, onze nationale trots. 2018 biedt volop kansen.

Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe. 
Download de HorecaMarketingkalender 2018 via deze link!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fietsen te bereiken, maar je waant je in het buitengebied. Het groen komt je van alle kanten tegemoet, net als de geuren die uit de keuken opstijgen. Nieuw...

KHN
BookDinners lanceert unieke zomercampagne: cadeautje aan restaurantgasten

Vandaag lanceert BookDinners een unieke zomercampagne voor de restaurantsector in Nederland: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. De restaurateur kan gratis meedoen en wordt zo geholpen in het behouden van gasten...

Advertorial
Verrassend variëren met veggies

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend planta...

Interview Longread Aardappel
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit de geploegde klei te trekken. Trots tuurt Adriaan Veerman over het veld. Het is één van de mooiste dagen van het jaar. “Vandaag gaat het pootgoed de gr...

Columns Blog
Column Sico de Moel: opvolger

Een briefje van vijf en wat muntgeld. "Voor uw dochter, een kleine bijdrage voor haar eigen restaurant, later." Mijn jongste dochter wil me altijd heel graag helpen in het restaurant. Een tijdje wilde ze zelfs chefkok worden. Op school vertelde ze dan dat haar lievelingseten duif was. ...

Amsterdam Opening Culinair
Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Op 18 juni vindt de soft opening van gardenbistro Oriole - onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam - plaats; dé nieuwe hotspot om naartoe te gaan voor Mediterrane gerechten in een easygoing sfeer. Via de ingang aan de Oudezijds Voorburgwal maken gasten hun entree in de uitnodigende g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: