Download nu gratis de HorecaMarketingKalender 2018

23 januari 2018 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Wanneer zet je nu alweer die asperges op de kaart? Geen paniek; in dit overzicht vind je uiteraard ook de datum van de start van het aspergeseizoen. Je kunt de HorecaMarketingKalender vanaf nu gratis downloaden via deze link!

Net als de belangrijkste sportevenementen, zoals de finale van de KNVB beker en de data van de wedstrijden in de Formule 1. Handig voor horecaondernemers die sportfanaten ontvangen.

Halloween en warme chocomel

Wie van verkleedpartijtjes houdt, kan zijn geluk niet op tijdens Halloween. Deze feestdag begint ook in Nederland een groots evenement te worden, waarbij de horeca een steeds grotere rol speelt. Warme chocomel verkoop je uiteraard gemakkelijk tijdens de intocht van Sinterklaas, terwijl tijdens het Oktoberfest het bier rijkelijk vloeit.

Er zijn zoveel data om aan te denken… Ach, met de HorecaMarketingKalender aan de wand houd je het uiteraard goed bij.

Carnavalsactie

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met een concreet idee. In februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast korting te geven op het carnavalsmenu? Of om op Vaderdag alle vaders gratis ontbijt aan te bieden wanneer ze komen eten met het gezin? Een leuke geste die de nodige goodwill en naamsbekendheid oplevert!

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! Op 16 maart vieren we met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Zet het beslag maar vast klaar, want als er één gerecht is waar Nederlanders dol op zijn, dan is het wel de pannenkoek, onze nationale trots. 2018 biedt volop kansen.

Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe. 
Download de HorecaMarketingkalender 2018 via deze link!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Café Bier Restaurant
Grand Prestige Vatgerijpt zoekt de grens op

Grand Prestige Vatgerijpt 2018, het vlaggenschip van Hertog Jan werd vanmiddag gelanceerd. Tijdens een lange expeditie naar smaak creëerde de brouwers van Hertog Jan in samenwerking met Michelin chef-kok Luc Kusters, wijnsommelier Harold Hamersma en bourbonkenner Anne Stokvis de varianten Bourb...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Food Achtergronden
Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren – lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijv...

Achtergronden Restaurant
Restaurant dicht vanwege lekkages

Restaurant Dolce Vita aan het Rijnplein in Alphen aan den Rijn vecht al tweeëneenhalf jaar tegen lekkages. Nu wordt de strijd opgegeven en het restaurant sluit per direct. zo lezen we op witteweekbladalphenaandenrijn.nl. Constructiefouten Het was niet voor het eerst dat er lekkages aan he...

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Roderik Seubers blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2011 met chef-kok en restarauteur Roderik Seubers van restaurant de...

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: