Download nu gratis de HorecaMarketingKalender 2018

23 januari 2018 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Wanneer zet je nu alweer die asperges op de kaart? Geen paniek; in dit overzicht vind je uiteraard ook de datum van de start van het aspergeseizoen. Je kunt de HorecaMarketingKalender vanaf nu gratis downloaden via deze link!

Net als de belangrijkste sportevenementen, zoals de finale van de KNVB beker en de data van de wedstrijden in de Formule 1. Handig voor horecaondernemers die sportfanaten ontvangen.

Halloween en warme chocomel

Wie van verkleedpartijtjes houdt, kan zijn geluk niet op tijdens Halloween. Deze feestdag begint ook in Nederland een groots evenement te worden, waarbij de horeca een steeds grotere rol speelt. Warme chocomel verkoop je uiteraard gemakkelijk tijdens de intocht van Sinterklaas, terwijl tijdens het Oktoberfest het bier rijkelijk vloeit.

Er zijn zoveel data om aan te denken… Ach, met de HorecaMarketingKalender aan de wand houd je het uiteraard goed bij.

Carnavalsactie

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met een concreet idee. In februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast korting te geven op het carnavalsmenu? Of om op Vaderdag alle vaders gratis ontbijt aan te bieden wanneer ze komen eten met het gezin? Een leuke geste die de nodige goodwill en naamsbekendheid oplevert!

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! Op 16 maart vieren we met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Zet het beslag maar vast klaar, want als er één gerecht is waar Nederlanders dol op zijn, dan is het wel de pannenkoek, onze nationale trots. 2018 biedt volop kansen.

Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe. 
Download de HorecaMarketingkalender 2018 via deze link!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: