Doe mee met het NK Gourmetten

24 september 2015
Doe mee met het NK Gourmetten

Roompot Vakanties organiseert op maandag 26 oktober voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Gourmetten. Professionele koks
kunnen de strijd aangaan om het Gouden Gourmetpannetje. Ook kunnen zij een verblijf op een Roompot vakantiepark winnen. Koks kunnen zich aanmelden via de "site":http://www.nkgourmetten.nl/.

*Competitie*
Het NK Gourmetten wordt gehouden in De Parel op vakantiepark Hof Domburg in Domburg. Er kunnen acht professionele koks en één amateurkok meedoen. De competitie is opgedeeld in drie rondes van ieder 10 minuten. Iedere ronde bereiden drie koks een klein gerechtje. De kok mag het gerecht in meerdere gourmetpannetjes bereiden, maar presenteert het gerechtje in één pannetje.

*Jury*
Om het Gouden Gourmetpannetje aan de juiste persoon te overhandigen, is er een vakkundige jury samengesteld. De jury bestaat uit vier personen: Michael Boogerd (voormalig beroepswielrenner en ploegleider van Team Roompot Oranje Peleton), Dick Pieter Arkenbout (chefkok en eigenaar van De Vluchthaven in Bruinisse), Frank Balkenende (culinair journalist van de PZC) en Stefan Kleinrouweler (brandmanager Wijko).

~Mirte Bouman~

Overig nieuws