Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!

19 juni 2015 |
Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!

Wie o wie gaat ons land vertegenwoordigen tijdens de Europese Bocuse d´Or finale in Boedapest? Op 21 september gaan vijf chefs met elkaar de strijd
aan om een ticket voor deze Europese finale. Wie in deze finale goed presteert, zal in januari 2017 ook de strijd aan gaan tijdens de grote wereldfinale in Lyon.

Foto: Chef Jan Smink in actie tijdens de wereldfinale in Lyon die in januari plaatsvond

De finalisten
De vijf finalisten zijn Gert van der Heijden, Emiel Kwekkeboom, Kees Visser, Stephan Nijst en oud-deelnemer Jan Smink. Stephan Vrijst en Jan Smink zijn direct geplaatst voor de finale. Gert van der Heijden en Emiel Kwekkeboom werden respecitievelijk nummer 2 en 1 tijdens de voorronde van afgelopen maandag in het Friesland Campina Innovation Centre. Gisteren maakte Bocuse d'Or Nederland bekend dat Kees Visser, die ook deelnam aan de voorronde, via een wild card tevens mag strijden voor een ticket naar Boedapest tijdens Gastvrij Rotterdam.

1. Gert van der Heijden (het Roode Koper, Ermelo)


2. Emiel Kwekkeboom (La Rive, Amsterdam)


3. Kees Visser (Bij Kees, Zierikzee)


4. Jan Smink (De Librije, Zwolle)


5. Stephan Nijst (De Eetclub, Scheveningen)

Stephan Nijst won tijdens de Nederlandse Bocuse d'Or finale in 2011 de vleesprijs

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
‘Gastvrij Arnhem’ eerste centrale registratie tool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Economie Corona
Aantal opgeheven horecavestigingen in 2020 hoger dan ooit

In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 procent van alle bedrijfsvestigingen. In 2020 was zowel het aantal opheffingen als oprichtingen van bedrijfsvestigingen het hoogst sinds het begin van de ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Wet- en regelgeving Corona
Burgemeesters willen terrassen graag weer openen

Steeds meer burgemeesters scharen zich achter de oproep van burgemeester Halsema (Amsterdam) om de terrassen weer te openen. Dit zou het beter mogelijk maken om de buitenruimte optimaal en gecontroleerd te kunnen gebruiken, met inachtneming van de coronamaatregelen. In veel steden werd het de afg ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: