Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!

19 juni 2015 |
Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!<

Wie o wie gaat ons land vertegenwoordigen tijdens de Europese Bocuse d´Or finale in Boedapest? Op 21 september gaan vijf chefs met elkaar de strijd
aan om een ticket voor deze Europese finale. Wie in deze finale goed presteert, zal in januari 2017 ook de strijd aan gaan tijdens de grote wereldfinale in Lyon.

Foto: Chef Jan Smink in actie tijdens de wereldfinale in Lyon die in januari plaatsvond

De finalisten
De vijf finalisten zijn Gert van der Heijden, Emiel Kwekkeboom, Kees Visser, Stephan Nijst en oud-deelnemer Jan Smink. Stephan Vrijst en Jan Smink zijn direct geplaatst voor de finale. Gert van der Heijden en Emiel Kwekkeboom werden respecitievelijk nummer 2 en 1 tijdens de voorronde van afgelopen maandag in het Friesland Campina Innovation Centre. Gisteren maakte Bocuse d'Or Nederland bekend dat Kees Visser, die ook deelnam aan de voorronde, via een wild card tevens mag strijden voor een ticket naar Boedapest tijdens Gastvrij Rotterdam.

1. Gert van der Heijden (het Roode Koper, Ermelo)


2. Emiel Kwekkeboom (La Rive, Amsterdam)


3. Kees Visser (Bij Kees, Zierikzee)


4. Jan Smink (De Librije, Zwolle)


5. Stephan Nijst (De Eetclub, Scheveningen)

Stephan Nijst won tijdens de Nederlandse Bocuse d'Or finale in 2011 de vleesprijs

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: