Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

*1. Nieuw toprestaurant in Den Bosch*
In oktober opende in Den Bosch restaurant le VIN'x zijn deuren. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/nieuw-toprestaurant-in-den-bosch-18146/ voor het volledige artikel.

*2. Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal*
Het Haagse restaurant Full Moon Express opende in augustus zijn deuren en vierde dit met een speciale openingsdeal bij Groupon. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/nieuw-restaurant-den-haag-viert-opening-met-groupon-deal-15125/ voor het volledige artikel.

*3. Duurste restaurant ter wereld*
In juni ging op Ibiza het duurste restaurant ter wereld open. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/duurste-restaurant-ter-wereld-13917/ voor het volledige artikel.

*4. Paul van de Bunt overleden*
Met grote treurnis brachten we in april het bericht dat Paul van de Bunt was overleden. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/paul-van-de-bunt-overleden-11937/ voor het volledige artikel.


*5. Chef levert zelf ster in*
Frederick Dhooge, van Restaurant ’t Huis van ­Lede in het Oost-Vlaamse Wannegem-Lede leverde in maart zijn Michelinster in. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/chef-levert-zelf-ster-in-15998/ voor het volledige artikel.

*6. Masterchef-finalist misschien landelijke uitblinker*
Finaliste van het televisieprogramma MasterChef, Rosah van Schendelen (27), werd in mei genomineerd voor de verkiezing Landelijke Uitblinker mbo 2014.

*7. 3000 euro voor een keurmerk van Rob Geus*
Rob Geus probeerde in juni een slaatje te slaan uit zijn bekendheid. Een bezoekje van de presentator kost de horecaondernemer 3000 euro. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/3000-euro-voor-een-keurmerk-van-rob-geus-13525/ voor het volledige artikel.

*8. Daarom mors je niet snel met bier (video)*
In november berichtten we over hoe het komt dat je minder snel morst met bier dan met andere dranken. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/daarom-mors-je-niet-snel-met-bier-video-13903/ voor het volledige artikel.

*9. Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?*
In juli kondigden we een seminar aan waarbij twee deskundigen op het gebied van loonbelasting en arbeidsrecht ondernemers alle uitleg over dit onderwerp gaven. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/80-belasting-op-onkostenvergoedingen-14850/ voor het volledige artikel.

*10. Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel*
In juli opende Bruck, ex-leerling van Jamie Oliver, een winkel in Amsterdam. Klik "hier":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ex-leerling-jamie-oliver-opent-winkel-19009/ voor het volledige artikel.

Overig nieuws