Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014 |
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014<

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

1. Nieuw toprestaurant in Den Bosch
In oktober opende in Den Bosch restaurant le VIN'x zijn deuren. Klik hier voor het volledige artikel.
2. Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal
Het Haagse restaurant Full Moon Express opende in augustus zijn deuren en vierde dit met een speciale openingsdeal bij Groupon. Klik hier voor het volledige artikel.
3. Duurste restaurant ter wereld
In juni ging op Ibiza het duurste restaurant ter wereld open. Klik hier voor het volledige artikel.
4. Paul van de Bunt overleden
Met grote treurnis brachten we in april het bericht dat Paul van de Bunt was overleden. Klik hier voor het volledige artikel.

5. Chef levert zelf ster in
Frederick Dhooge, van Restaurant ’t Huis van ­Lede in het Oost-Vlaamse Wannegem-Lede leverde in maart zijn Michelinster in. Klik hier voor het volledige artikel.
6. Masterchef-finalist misschien landelijke uitblinker
Finaliste van het televisieprogramma MasterChef, Rosah van Schendelen (27), werd in mei genomineerd voor de verkiezing Landelijke Uitblinker mbo 2014.

7. 3000 euro voor een keurmerk van Rob Geus
Rob Geus probeerde in juni een slaatje te slaan uit zijn bekendheid. Een bezoekje van de presentator kost de horecaondernemer 3000 euro. Klik hier voor het volledige artikel.
8. Daarom mors je niet snel met bier (video)
In november berichtten we over hoe het komt dat je minder snel morst met bier dan met andere dranken. Klik hier voor het volledige artikel.
9. Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?
In juli kondigden we een seminar aan waarbij twee deskundigen op het gebied van loonbelasting en arbeidsrecht ondernemers alle uitleg over dit onderwerp gaven. Klik hier voor het volledige artikel.
10. Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel
In juli opende Bruck, ex-leerling van Jamie Oliver, een winkel in Amsterdam. Klik hier voor het volledige artikel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: