Discrete restaurants voor geheime liefdes

28 mei 2014
Discrete restaurants voor geheime liefdes

Restaurants worden vaak bezocht door verliefde stelletjes. Sommige liefdes worden, om welke reden dan ook, verborgen gehouden voor de buitenwereld. Ashleymadison.com weet dat
als geen ander. De datingsite publiceert daarom de Geheime Liefde Restaurant Top 5, eetgelegenheden voor iedere situatie. Nu snapt u waar al die reserveringen vandaan komen, nietwaar?

*De duurste*

Kijk, dat je je vrouw of man naar Van der Valk gaat, snappen we. En daar gaat men met een geheime liefde ook wel eens heen. Maar dan alleen tussen de middag. En dan alleen roomservice. Maar als je geime liefde echt wilt verrassen, dan kies je voor Ciel Bleu in Amsterdam, het duurste restaurant van Nederland in het Okura hotel. Gemiddelde prijs voor een driegangenmenu €160,-. Maar dan heb je ook wat. En bij het Okura hebben ze ook roomservice.

Ciel Blue, Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam

*De meest discrete*

Wil je echt niet gezien worden, dan is Huize Molenaar in Utrecht de meest discrete. Niet voor niets dineert de top van het bedrijfsleven, en naar het schijnt zelfs het Koningshuis, hier geheel privé. Een restaurant achter gesloten deuren, zeg maar, in een prachtig oud en perfect onderhouden herenhuis. Discreet met een perfecte keuken. Maar niet als je zelf uit Utrecht komt. Dan kun je beter naar een andere stad gaan.

Huize Molenaar, Korte Nieuwstraat 6, Utrecht

*Veel voor weinig*

Sja, en er zijn natuurlijk wel eens maanden dat je wat krapper zit dan normaal. Dan is vooral Buuf is een echte aanrader. Je eet er heel lekker, het zit op een toplocatie in de hoofdstad, je krijgt een grote maaltijd en betaalt slechts € 8,80 per persoon. Op die manier kun je je geheime liefde toch trakteren op een romantisch avondje uit. Heb je nog geld voor een cadeautje misschien ook. Wie niet rijk is moet slim zijn.

Buuf, Overtoom 496?, Amsterdam

*Lekker afgelegen*

Lekker afgelegen is uiteraard een must. En Loenen aan de Vecht? Tsja, daar komen niet zo heel veel mensen. En dat terwijl ‘t Amsterdammertje echt een toptent is. Rechts achterin heb je ook nog eens een uitermate afgelegen tafel. Dan vallen jullie nog minder op. En dat is, in dit geval, helemaal niet erg want ga nooit uit eten met je geheime liefde in de stad waar je woont. Discretie is respect.

‘t Amsterdammertje, Rijksstraatweg 119, Loenen aan de Vecht

*Prettig verstopt*

Dit restaurantje is zo verstopt dat de eigenaar het zelfs af en toe niet kan vinden. Dus ga hierheen. Niets zo romantisch als een nachtelijke speurtocht. En als je het dan gevonden hebt, kunnen jullie je bij het haardvuur, aan het oog onttrokken door een immense openhaard, nog eens diep in de ogen kijken.

Le Clochard, Nieuwegracht-Oost, Utrecht

Overig nieuws