Derde editie Brabantse Gastvrijheid Award van start

3 maart 2020 | Noah Gerssen

Vanaf 3 maart gaat de Brabantse Gastvrijheid Award 2020 van start. Tot en met 3 april kunnen locaties zich aanmelden om deel te nemen aan de verkiezing van de meest gastvrije locatie van Brabant. De opzet van de award is verder aangescherpt. Niet alleen kent de vernieuwde opz et meer locatie-categorieën, ook zijn uitdagende challenges toegevoegd met tussentijdse prijswinnaars. Met deze derde editie van de Brabantse Gastvrijheid Award wordt de Brabantse gastvrijheid naar een nóg hoger niveau gebracht.

Niet één, maar zes winnaars

Om de gastvrijheid en deelname van grote en kleinere locaties te stimuleren, introduceert VisitBrabant dit jaar zes locatie-categorieën. “Door het toevoegen van verschillende categorieën maakt een kleine B&B net zoveel kans op de titel als een groot hotel, en een professioneel museum even veel als een gezellig eetcafé”, aldus Ankie Joos, projectmanager bij VisitBrabant. “Zo maken we in Brabant samen nog meer werk van de gastvrijheid, iedere locatie op zijn eigen niveau.”

Uitdagende challenges met bijzondere prijzen

Vanaf april kunnen de deelnemers tevens meedoen aan een speciaal gastvrijheidsprogramma met maandelijks uitdagende challenges op het gebied van gastvrijheid. Dit gratis en vrijblijvende programma biedt deelnemers handvatten om met plezier, en met het hele team, direct met hun gastvrijheid aan de slag te gaan. Locaties die deelnemen aan de challenges maken bovendien kans op bijzondere prijzen waarmee ze inspiratie opdoen voor een ultieme gastvrijheidsbeleving, zoals een kijkje achter de schermen bij de Efteling en het Guesthouse Hotel.

Brabantse Gastvrijheid Award 2020

Tot en met 3 april kunnen ondernemers uit de Brabantse vrijetijdssector zich opgeven voor de Brabantse Gastvrijheid Award 2020. In september worden de genomineerden bekend gemaakt door de onafhankelijke jury, waarna in november de opvolgers van de winnaar van 2019 – NH Collection Eindhoven City Centre – bekend worden gemaakt. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: