Dennis Huwaë kookt bij Restaurant Hemingway

14 september 2020 | redactie

Dennis Huwaë, chef van restaurant Daalder te Amsterdam, was vrijdag 11 september te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de gasten volledig in de watten gelegd met een 6 gangen-diner dat bestond uit signatuur gerechten van beide restaurants.

In oktober van 2019 heeft Restaurant Hemingway eerder een evenement georganiseerd, toen was sterrenchef Syrco Bakker te gast. "De tweede editie met Dennis Huwaë was wederom een groot succes en de gasten waren zeer te spreken over de gewaagde smaakcombinaties en verrassende dranken", aldus Operations Manager Tim Schimmel.

Het evenement stond gepland voor april 2020, maar vanwege de maatregelen die genomen zijn door de overheid rondom het Covid-19 virus was er gekozen om het evenement te verplaatsen naar september. Ook deze editie raakte binnen no time uitverkocht en het kon dus op 11 september doorgaan, uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM en KHN.

Gasten blijven verrassen

Gastchef-evenementen zijn in het leven geroepen door Restaurant Hemingway om zo de gasten culinair te blijven verrassen. Verder behoudt het restaurant een van de signatuurgerechten van de desbetreffende sterrenchef het hele seizoen op de kaart van.

Benieuwd wie de volgende gastchef zal zijn? Houd dan de website van Restaurant Hemingway goed in de gaten voor het eerstvolgende gastchef evenement via www.restauranthemingway.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw restaurant belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw on ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: