Dennis Huwaë kookt bij Restaurant Hemingway

14 september 2020 | redactie

Dennis Huwaë, chef van restaurant Daalder te Amsterdam, was vrijdag 11 september te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de gasten volledig in de watten gelegd met een 6 gangen-diner dat bestond uit signatuur gerechten van beide restaurants.

In oktober van 2019 heeft Restaurant Hemingway eerder een evenement georganiseerd, toen was sterrenchef Syrco Bakker te gast. "De tweede editie met Dennis Huwaë was wederom een groot succes en de gasten waren zeer te spreken over de gewaagde smaakcombinaties en verrassende dranken", aldus Operations Manager Tim Schimmel.

Het evenement stond gepland voor april 2020, maar vanwege de maatregelen die genomen zijn door de overheid rondom het Covid-19 virus was er gekozen om het evenement te verplaatsen naar september. Ook deze editie raakte binnen no time uitverkocht en het kon dus op 11 september doorgaan, uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM en KHN.

Gasten blijven verrassen

Gastchef-evenementen zijn in het leven geroepen door Restaurant Hemingway om zo de gasten culinair te blijven verrassen. Verder behoudt het restaurant een van de signatuurgerechten van de desbetreffende sterrenchef het hele seizoen op de kaart van.

Benieuwd wie de volgende gastchef zal zijn? Houd dan de website van Restaurant Hemingway goed in de gaten voor het eerstvolgende gastchef evenement via www.restauranthemingway.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Gastronomie
Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager om te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens net zo lekker is als dierlijk vlees. Zélfs ...

Toerisme
Impact Corona op Flevolandse gastvrijheidssector steeds groter

Onderzoek naar de gevolgen van het coronavirus op de vrijetijdssector in Flevoland laat zien dat de sector in Flevoland flink geraakt is. In juli en december 2020 zijn onder Flevolandse ondernemers in de vrijetijdssector peilingen gehouden met vragen over – onder andere – omzetverlies, t ...

Food
Deze restaurants worden gerund door vrouwen

Op maandag 8 maart is het International Women’s Day. Over de hele wereld wordt er op deze dag aandacht gevraagd voor thema’s als economische zelfstandigheid en empowerment van vrouwen. Voor foodies het perfecte moment om, na een turbulent jaar voor de horeca, extra liefde en support te g ...

Drinks Achtergronden
Zo verkoop je straks fors meer bier

Als de horeca straks (eindelijk) weer open mag, dan is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marge te kunnen behalen. Ivo Thijssen (biersommelier en salestrainer) geeft daarom, in samenwerking met de Hore ...

Wet- en regelgeving
Nieuwe wetgeving maakt verkrijgbaarheid alcohol voor jongeren lastiger

‘Alcohol onder de 16, natuurlijk niet’, ‘Geen 16? Geen druppel’, ‘Geen 18? Geen druppel’ en ‘NIX18’, deze slogans zullen bijna iedereen bekend in de oren klinken. Het verkopen van alcohol aan iemand die hier nog te jong voor is, is verboden. Ondanks de ...

Food
Utrechtse Lijnmarkt blijft in trek: ook speciaalzaak Strovaii opent haar deuren

De Utrechtse Lijnmarkt blijft onverminderd populair onder eigenaren van speciaalzaken. Medio maart opent traiteur en streekwinkel Strovaii haar deuren aan Lijnmarkt 27. Het is de zoveelste foodspeciaalzaak die een winkelruimte huurt in de straat. Utrechter Rob van de Bergh, kok en eigenaar van Strov ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: