Dennis Huwaë kookt bij Restaurant Hemingway

Auteur: redactie
Gastronomie 14 september 2020
Dennis Huwaë kookt bij Restaurant Hemingway

Dennis Huwaë, chef van restaurant Daalder te Amsterdam, was vrijdag 11 september te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de gasten volledig in de watten gelegd met een 6 gangen-diner dat bestond uit signatuur gerechten van beide restaurants.

In oktober van 2019 heeft Restaurant Hemingway eerder een evenement georganiseerd, toen was sterrenchef Syrco Bakker te gast. "De tweede editie met Dennis Huwaë was wederom een groot succes en de gasten waren zeer te spreken over de gewaagde smaakcombinaties en verrassende dranken", aldus Operations Manager Tim Schimmel.

Het evenement stond gepland voor april 2020, maar vanwege de maatregelen die genomen zijn door de overheid rondom het Covid-19 virus was er gekozen om het evenement te verplaatsen naar september. Ook deze editie raakte binnen no time uitverkocht en het kon dus op 11 september doorgaan, uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM en KHN.

Gasten blijven verrassen

Gastchef-evenementen zijn in het leven geroepen door Restaurant Hemingway om zo de gasten culinair te blijven verrassen. Verder behoudt het restaurant een van de signatuurgerechten van de desbetreffende sterrenchef het hele seizoen op de kaart van.

Benieuwd wie de volgende gastchef zal zijn? Houd dan de website van Restaurant Hemingway goed in de gaten voor het eerstvolgende gastchef evenement via www.restauranthemingway.nl.

Overig nieuws