Deliveroo uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Europa

6 april 2018 | David Bakker
Deliveroo uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Europa<

Deliveroo, de on-demand maaltijdbezorgservice, is door de Financial Times uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Europa. Jaarlijks brengt de krant de “FT 1000” uit waarin 1000 snelgroeiende bedrijven uit 31 Europese landen worden uitgelicht.

CEO en founder van Deliveroo Will Shu: “De snelle groei van Deliveroo is te danken aan de toewijding van onze fietsbezorgers, de innovatie van onze partnerrestaurants en de feedback van onze fantastische klanten. Door voortdurend te innoveren en te groeien kunnen wij een breed aanbod aan keuze en comfort aanbieden. De missie van Deliveroo is om een heel nieuwe wereld aan eten van restaurantkwaliteit bij de klant thuis te bezorgen. Iedere klant heeft een andere voorkeur en het is onze taak om te zorgen dat de klant geniet van wat, waar en wanneer hij maar wil. Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat lokale restaurants meer klanten aantrekken, we brengen restaurants naar lokale gebieden, zodat de klant meer keuze heeft. We kijken ernaar uit om door te blijven groeien over de hele wereld en de ultieme maaltijdbezorgservice te worden.”

 

Deliveroo werd in 2013 opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Het bedrijf werkt met meer dan 35.000 restaurants en meer dan 30.000 fietsbezorgers om de beste ervaring in de wereld te bieden. Restaurants die partner worden van Deliveroo zien hun omzet stijgen tot wel 30%.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin Utrecht
Door Michelin bekroond Utrechts restaurant ElVi gaat sluiten

Restaurant ElVi in Utrecht sluit per 29 december 2018 de deuren. Eigenaren Elvira Kemman en Victor Fielmich hebben hun restaurant verkocht en oriënteren zich op nieuwe plannen in de horeca. ElVi had de afgelopen vijf jaar een Bib Gourmand-onderscheiding van restaurantgids Michelin. Utrecht b...

Awards
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin ...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven

De Consumentenbond roept de Tweede Kamer op de openbaarmaking van de inspectiegegevens van de horeca gemakkelijk toegankelijk te houden. Het kabinet wil alleen nog maar samenvattingen van de inspectierapporten publiceren, zonder overzichtelijke kleurcodering. De Consumentenbond vindt dit onacceptabe...

Opening Fastservice
SUGO Pizza Eindhoven feestelijk geopend

Op 12 december jongstleden openden horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen hun vierde SUGO Pizza in hartje Eindhoven. SUGO Pizza Eindhoven is het eerste filiaal van SUGO 'nieuwe stijl' en heeft een unieke stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. Als stunt werden tijdens ...

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans geopend in Bergen op Zoom

Bergenaren kunnen vanaf woensdag 19 december rollend naar huis na een bezoekje aan de nieuwe Bagels & Beans in de Lombardenstraat. Want naast alle bekende verleidingen op de kaart serveren ze hier een speciale bagel die je nergens anders in Nederland kunt krijgen. Het is de stad van de drie A...

Opening Bezorgen
Eerste fysieke restaurant van Deliveroo geopend in Hongkong

Deliveroo opende zojuist zijn eerste fysieke restaurant in Hongkong. Op deze locatie kun je daadwerkelijk iets eten, maar het restaurant doet ook dienst als keuken voor zo'n vijftien bezorgconcepten. Marges De druk op het restaurant is hoog; de huurprijs per vierkante meter is een van de ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: