Deliveroo uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Europa

6 april 2018 | David Bakker
Deliveroo uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Europa<

Deliveroo, de on-demand maaltijdbezorgservice, is door de Financial Times uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Europa. Jaarlijks brengt de krant de “FT 1000” uit waarin 1000 snelgroeiende bedrijven uit 31 Europese landen worden uitgelicht.

CEO en founder van Deliveroo Will Shu: “De snelle groei van Deliveroo is te danken aan de toewijding van onze fietsbezorgers, de innovatie van onze partnerrestaurants en de feedback van onze fantastische klanten. Door voortdurend te innoveren en te groeien kunnen wij een breed aanbod aan keuze en comfort aanbieden. De missie van Deliveroo is om een heel nieuwe wereld aan eten van restaurantkwaliteit bij de klant thuis te bezorgen. Iedere klant heeft een andere voorkeur en het is onze taak om te zorgen dat de klant geniet van wat, waar en wanneer hij maar wil. Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat lokale restaurants meer klanten aantrekken, we brengen restaurants naar lokale gebieden, zodat de klant meer keuze heeft. We kijken ernaar uit om door te blijven groeien over de hele wereld en de ultieme maaltijdbezorgservice te worden.”

 

Deliveroo werd in 2013 opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Het bedrijf werkt met meer dan 35.000 restaurants en meer dan 30.000 fietsbezorgers om de beste ervaring in de wereld te bieden. Restaurants die partner worden van Deliveroo zien hun omzet stijgen tot wel 30%.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: