Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

24 september 2018 | Thijs Jacobs

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk account voor lunch en diner, en laten dat op kantoor leveren.

Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “Het aantal bestellingen van zakelijke klanten is het afgelopen jaar met meer dan 50 procent gestegen en we verwachten deze groei voort te zetten. Steeds meer bedrijven zoeken naar een gezonde, gevarieerde bezorgservice voor hun medewerkers, bijvoorbeeld voor als zij overwerken. Onze diensten passen hier goed bij. Daarnaast blijven we nieuwe diensten lanceren.”

In Nederland worden de volgende diensten voor bedrijven toegevoegd:

Roomservice:

Deliveroo for Business introduceert Deliveroo roomservice. Hotelgasten met trek hoeven alleen maar de maaltijd die ze willen te selecteren, en het gerecht wordt in korte tijd in hun hotel bezorgd. In Australië is deze service al succesvol getest bij de hotelketen Quest Apartment hotels. Hotels zonder roomservice kunnen dit als extra service aanbieden aan hun gasten. En hoeven geen eigen roomservice te organiseren, wat vaak kostbaar is.

Evenementen:

Deliveroo for Business biedt catering aan tijdens grote evenementen. De aftrap van de nieuwe dienst was in augustus, tijdens de grootste drone racing wedstrijd ter wereld. In december verzorgt het team de catering voor de eerste keer tijdens een bruiloft in Londen. Wereldwijd worden nu al boekingen voor het cateren van Kerstfeesten gedaan.

Fruit & Snacks:

Bedrijven kunnen via Deliveroo de regelmatige levering van fruit en snacks naar hun kantoor organiseren, om werknemers gezonde voeding te bieden.

Meer opties

Verstijnen: “In slechts twee jaar hebben we veel meer opties toegevoegd om tijdens je werk eten te laten bezorgen. Meer en meer bedrijven maken gebruik van onze bezorgservice, met deze nieuwe diensten verwachten we het klantenbestand verder uit te breiden. Wij willen altijd een optie zijn wanneer je aan eten denkt. Nu geldt dit ook voor hotelgasten, bezoekers van evenementen en kantoormedewerkers die zin hebben in een gezonde snack.”

Financiële sector eet op het werk

In Nederland lunchen en dineren we keurig op tijd, ook als we aan het werk zijn. Lunches worden het meeste geleverd om 12:00 en diners om 19:00. Advocatenkantoren en bedrijven in de financiële sector bestellen voornamelijk ‘s avonds en zijn goed voor 65 procent van alle dinerbestellingen via Deliveroo for Business. Lunchbestellingen worden vooral gedaan door reclamebureaus en techbedrijven, waarschijnlijk voor brainstormsessies of klantenlunches. Poke bowls, een relatieve nieuwkomer, is de koning onder de favoriete cuisines bij het kantoorpersoneel, gevolgd door Mexicaans en Aziatisch eten.

Deliveroo for Business werd in september 2016 geïntroduceerd. Dit nadat het bedrijf een enorme toename zag in het aantal kantoormedewerkers dat bij Deliveroo bestelde, verveeld door telkens dezelfde keuzes tijdens de bedrijfslunch. De lancering hielp daarnaast bedrijven die geïnteresseerd zijn in nieuwe manieren om talent te behouden. Momenteel wordt de service gebruikt door 7.000 bedrijven in 12 landen.

Bedrijven en hotels die geïnteresseerd zijn in de dienstverlening van Deliveroo for Business kunnen een e-mail sturen naar corporate@deliveroo.nl of kijken op deliveroo.nl/business.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: