Deliveroo bezorgt bij steeds meer bedrijven

24 maart 2017 | Thijs Jacobs

Deliveroo zet in op de zakelijke gast en de werklunch. Het broodtrommeltje is, als het aan de bezorgservice ligt, gauw verleden tijd. Steeds meer bedrijven sluiten zich immers aan bij de lunchservice van de bezorgdienst.

Wereldwijd eten steeds meer werknemers dankzij Deliveroo for Business gezond en afwisselend. Ook bij steeds meer Nederlandse bedrijven wordt het belang van een goed ontbijt of gevarieerde lunch gezien. Sinds september 2016 kunnen Nederlandse bedrijven gebruik maken van de service van Deliveroo. Meer dan 150 bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten. En dat aantal groeit dagelijks.

De boterham, die snel achter het bureau wordt gegeten, maakt plaats voor een evenwichtig samengestelde lunch. Met zorg en aandacht bereid. Werknemers nemen weer de tijd om echt te proeven wat er op hun bord ligt. Ook de tijd van vette snacks uit de bedrijfskantine lijkt voorbij. Steeds meer werknemers vinden een duurzame leefstijl belangrijk en weten bovendien dat gezond ook heel smakelijk kan zijn. Fitte werknemers zitten lekkerder in hun vel en zijn creatiever.

Deliveroo bezorgt desgewenst ook ’s ochtends een smakelijk ontbijt als er een vroege meeting is. Of ’s avonds een diner als er een deadline moet worden gehaald. Overwerken met een gezond gevulde maag is beter dan met een rammelende. Deliveroo zorgt voor tevreden en voldane werknemers. 

Onder andere Facebook en Airbnb doen al mee met Deliveroo for Business. Ook in andere delen van de wereld heeft de keuzevrijheid al voor een ware revolutie op de werkvloer gezorgd. In Singapore is de financiële sector goed voor zestig procent van de bestellingen bij Deliveroo. Werknemers zijn enthousiast over de afwisselende gerechten en bestellen steeds vaker ook hun ontbijt, lunch of diner.

“Maaltijden bestellen bij Deliveroo is voor onze zakelijke klanten de manier om hun werknemers te laten genieten van hun favoriete eten. Dat levert niet alleen veel meer keuzevrijheid maar ook gezonde alternatieven op,” zegt Philip Padberg, general manager van Deliveroo Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: