Deliveroo bezorgt bij steeds meer bedrijven

24 maart 2017 | Thijs Jacobs

Deliveroo zet in op de zakelijke gast en de werklunch. Het broodtrommeltje is, als het aan de bezorgservice ligt, gauw verleden tijd. Steeds meer bedrijven sluiten zich immers aan bij de lunchservice van de bezorgdienst.

Wereldwijd eten steeds meer werknemers dankzij Deliveroo for Business gezond en afwisselend. Ook bij steeds meer Nederlandse bedrijven wordt het belang van een goed ontbijt of gevarieerde lunch gezien. Sinds september 2016 kunnen Nederlandse bedrijven gebruik maken van de service van Deliveroo. Meer dan 150 bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten. En dat aantal groeit dagelijks.

De boterham, die snel achter het bureau wordt gegeten, maakt plaats voor een evenwichtig samengestelde lunch. Met zorg en aandacht bereid. Werknemers nemen weer de tijd om echt te proeven wat er op hun bord ligt. Ook de tijd van vette snacks uit de bedrijfskantine lijkt voorbij. Steeds meer werknemers vinden een duurzame leefstijl belangrijk en weten bovendien dat gezond ook heel smakelijk kan zijn. Fitte werknemers zitten lekkerder in hun vel en zijn creatiever.

Deliveroo bezorgt desgewenst ook ’s ochtends een smakelijk ontbijt als er een vroege meeting is. Of ’s avonds een diner als er een deadline moet worden gehaald. Overwerken met een gezond gevulde maag is beter dan met een rammelende. Deliveroo zorgt voor tevreden en voldane werknemers. 

Onder andere Facebook en Airbnb doen al mee met Deliveroo for Business. Ook in andere delen van de wereld heeft de keuzevrijheid al voor een ware revolutie op de werkvloer gezorgd. In Singapore is de financiële sector goed voor zestig procent van de bestellingen bij Deliveroo. Werknemers zijn enthousiast over de afwisselende gerechten en bestellen steeds vaker ook hun ontbijt, lunch of diner.

“Maaltijden bestellen bij Deliveroo is voor onze zakelijke klanten de manier om hun werknemers te laten genieten van hun favoriete eten. Dat levert niet alleen veel meer keuzevrijheid maar ook gezonde alternatieven op,” zegt Philip Padberg, general manager van Deliveroo Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: