December: Alles over digitaal ondernemen

24 november 2020 | Redactie

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren.

Nu fysiek contact niet mogelijk is, is het communiceren met je gasten via apps, e-mailmarketing, je website en socials belangrijker dan ooit. Voor nu, maar ook straks als de horeca weer open mag. De coronacrisis raast als een tornado door het horecalandschap en zorgt, of we het willen of niet, voor blijvende veranderingen. De horeca zal moeten meebewegen om te overleven.

De digitalisering in de horeca heeft een inhaalslag gemaakt, mede door de coronacrisis. In de maand december lees jij als horecaondernemer op derestaurantkrant.nl alles over de toegevoegde aarde van de digitalisering op jouw bedrijf. Van personeelssytemen en Dark Kitchens tot het digitaal invoeren van je belastingaangifte. Iedere week in december publiceert de redactie van De RestaurantKrant twee artikelen over digitaal ondernemen waar jij als horecaondernemer lering uit kan trekken. Houd de website en de digitale nieuwsbrief goed in de gaten.

In december lees je onder andere

Hoe je de ideale website bouwt.

Zeven redenen waarom de administratie digitaal moet.

Een interview met Stijn Verstijnen - General Manager Delivoo Nederland -  over de opmars van Dark Kitchens.

Hoe je influencers in kan zetten om meer omzet te genereren. Nu en straks.

Waarom het hebben van een loyaliteitsprogramma loont.

Schrijf je nu alvast in voor onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte blijven van het laatste restaurantnieuws.

Voor adverteerders/toeleveranciers: er zijn talloze mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij al deze horecaondernemers, zowel in print als online. Stuur een e-mail naar info@uitgeverijps.nl of bel naar 030-251 22 70 voor meer info. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Horeca naar de stembus deel zes; de ChristenUnie

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Achtergronden Gastronomie
Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager om te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens net zo lekker is als dierlijk vlees. Zélfs ...

Toerisme
Impact Corona op Flevolandse gastvrijheidssector steeds groter

Onderzoek naar de gevolgen van het coronavirus op de vrijetijdssector in Flevoland laat zien dat de sector in Flevoland flink geraakt is. In juli en december 2020 zijn onder Flevolandse ondernemers in de vrijetijdssector peilingen gehouden met vragen over – onder andere – omzetverlies, t ...

Food
Deze restaurants worden gerund door vrouwen

Op maandag 8 maart is het International Women’s Day. Over de hele wereld wordt er op deze dag aandacht gevraagd voor thema’s als economische zelfstandigheid en empowerment van vrouwen. Voor foodies het perfecte moment om, na een turbulent jaar voor de horeca, extra liefde en support te g ...

Drinks Achtergronden
Zo verkoop je straks fors meer bier

Als de horeca straks (eindelijk) weer open mag, dan is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marge te kunnen behalen. Ivo Thijssen (biersommelier en salestrainer) geeft daarom, in samenwerking met de Hore ...

Wet- en regelgeving
Nieuwe wetgeving maakt verkrijgbaarheid alcohol voor jongeren lastiger

‘Alcohol onder de 16, natuurlijk niet’, ‘Geen 16? Geen druppel’, ‘Geen 18? Geen druppel’ en ‘NIX18’, deze slogans zullen bijna iedereen bekend in de oren klinken. Het verkopen van alcohol aan iemand die hier nog te jong voor is, is verboden. Ondanks de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: