De RestaurantKrant: Margo Reuten, bier en spijscombinaties en een wildposter

Auteur: Roy Spijker
3 oktober 2017
De RestaurantKrant: Margo Reuten, bier en spijscombinaties en een wildposter

Vandaag verschijnt de derde editie van De RestaurantKrant. De krant is vernieuwd en is nu nóg voller met interviews en achtergronden die jij als restaurateur of chef absoluut niet mag missen.

In deze editie vind je onder meer een interview met sterrenchef Margo Reuten van Restaurant Da Vinci, een gesprek met biersommelier Fiona de Lange over bier en spijscombinaties. Er zijn achtegrondartikelen over koffie en afrekensystemen. In het midden van de krant is een wildposter te vinden met allerlei tips op het gebied van wild.

Daarnaast maak je deze editie ook weer kans op een mooie prijs. Onder de juiste inzendingen van de puzzel op de achterkant verloten we het boek 'Vegan - Het Kookboek' van Jean-Christian Jury.

De RestaurantKrant valt vandaag bij u op de mat, maart is ook gratis te downloaden via deze link.

Overig nieuws