De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

8 december 2017 | Thijs Jacobs

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedbank Hilversum.

Speelgoedactie

“Ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Speelgoed is weliswaar geen eerste levensbehoefte, maar het draagt wel bij aan de ontwikkeling van een kind”, zegt Sjoerd van Barneveld, medewerker van Debuut BV waartoe De Haven van Huizen behoort. “Vandaar dat wij ook dit jaar weer onze speelgoedactie opzetten voor kinderen uit de omgeving.”

De speelgoedactie bleek in andere restaurants van Debuut BV eerder al een groot succes, daarom haakt dit jaar ook De Haven van Huizen aan. Onder een grote kerstboom in het restaurant wordt de hele maand december speelgoed ingezameld. Gasten kunnen daar bruikbaar speelgoed achterlaten dat compleet, heel en niet-gewelddadig is. Wie iets bijdraagt aan de speelgoedactie krijgt van De Haven van Huizen een gratis kopje koffie.

Het ingezamelde speelgoed wordt aangeboden aan Speelgoedbank Hilversum. Die stichting verdeelt het vervolgens onder gezinnen in Huizen en omgeving die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen.
 

Over De Haven van Huizen

De Haven van Huizen is onderdeel van Debuut BV, dat verantwoordelijk is voor verschillende succesvolle horecaconcepten als STAN&CO Utrecht en Arnhem, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht en Leiden, en Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: