De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

8 december 2017 | Thijs Jacobs

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedbank Hilversum.

Speelgoedactie

“Ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Speelgoed is weliswaar geen eerste levensbehoefte, maar het draagt wel bij aan de ontwikkeling van een kind”, zegt Sjoerd van Barneveld, medewerker van Debuut BV waartoe De Haven van Huizen behoort. “Vandaar dat wij ook dit jaar weer onze speelgoedactie opzetten voor kinderen uit de omgeving.”

De speelgoedactie bleek in andere restaurants van Debuut BV eerder al een groot succes, daarom haakt dit jaar ook De Haven van Huizen aan. Onder een grote kerstboom in het restaurant wordt de hele maand december speelgoed ingezameld. Gasten kunnen daar bruikbaar speelgoed achterlaten dat compleet, heel en niet-gewelddadig is. Wie iets bijdraagt aan de speelgoedactie krijgt van De Haven van Huizen een gratis kopje koffie.

Het ingezamelde speelgoed wordt aangeboden aan Speelgoedbank Hilversum. Die stichting verdeelt het vervolgens onder gezinnen in Huizen en omgeving die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen.
 

Over De Haven van Huizen

De Haven van Huizen is onderdeel van Debuut BV, dat verantwoordelijk is voor verschillende succesvolle horecaconcepten als STAN&CO Utrecht en Arnhem, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht en Leiden, en Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Gouden Mossel prooi voor Robin van Persie en Sander de Kramer

Op woensdag 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan twee Rotterdammers die zich sterk inzetten voor de stad of een goed doel. Aan boord van het Spido-schip Abel Tasman kregen journalist en televisiepresentator Sander de Kramer en stervoetballer Ro...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Internationaal Michelin
Nieuw tweesterrenrestaurant in de Michelin Gids België en Luxemburg 2020

Michelin stelt met veel genoegen de selectie van de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2020 voor. De jeugdige schwung van talentvolle chefs zorgt in deze nieuwe editie voor één nieuw tweesterrenrestaurant en zeven prikkelende sterren. Het summum van de Belgische gastronomie, dat is...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: