De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

8 december 2017 | Thijs Jacobs

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedbank Hilversum.

Speelgoedactie

“Ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Speelgoed is weliswaar geen eerste levensbehoefte, maar het draagt wel bij aan de ontwikkeling van een kind”, zegt Sjoerd van Barneveld, medewerker van Debuut BV waartoe De Haven van Huizen behoort. “Vandaar dat wij ook dit jaar weer onze speelgoedactie opzetten voor kinderen uit de omgeving.”

De speelgoedactie bleek in andere restaurants van Debuut BV eerder al een groot succes, daarom haakt dit jaar ook De Haven van Huizen aan. Onder een grote kerstboom in het restaurant wordt de hele maand december speelgoed ingezameld. Gasten kunnen daar bruikbaar speelgoed achterlaten dat compleet, heel en niet-gewelddadig is. Wie iets bijdraagt aan de speelgoedactie krijgt van De Haven van Huizen een gratis kopje koffie.

Het ingezamelde speelgoed wordt aangeboden aan Speelgoedbank Hilversum. Die stichting verdeelt het vervolgens onder gezinnen in Huizen en omgeving die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen.
 

Over De Haven van Huizen

De Haven van Huizen is onderdeel van Debuut BV, dat verantwoordelijk is voor verschillende succesvolle horecaconcepten als STAN&CO Utrecht en Arnhem, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht en Leiden, en Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: