De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

8 december 2017 | Thijs Jacobs

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedbank Hilversum.

Speelgoedactie

“Ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Speelgoed is weliswaar geen eerste levensbehoefte, maar het draagt wel bij aan de ontwikkeling van een kind”, zegt Sjoerd van Barneveld, medewerker van Debuut BV waartoe De Haven van Huizen behoort. “Vandaar dat wij ook dit jaar weer onze speelgoedactie opzetten voor kinderen uit de omgeving.”

De speelgoedactie bleek in andere restaurants van Debuut BV eerder al een groot succes, daarom haakt dit jaar ook De Haven van Huizen aan. Onder een grote kerstboom in het restaurant wordt de hele maand december speelgoed ingezameld. Gasten kunnen daar bruikbaar speelgoed achterlaten dat compleet, heel en niet-gewelddadig is. Wie iets bijdraagt aan de speelgoedactie krijgt van De Haven van Huizen een gratis kopje koffie.

Het ingezamelde speelgoed wordt aangeboden aan Speelgoedbank Hilversum. Die stichting verdeelt het vervolgens onder gezinnen in Huizen en omgeving die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen.
 

Over De Haven van Huizen

De Haven van Huizen is onderdeel van Debuut BV, dat verantwoordelijk is voor verschillende succesvolle horecaconcepten als STAN&CO Utrecht en Arnhem, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht en Leiden, en Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting Michelin
Voormalig sterrenrestaurant O Mundo in Hotel De Wereld sluit

Restaurant O Mundo, gevestigd in Hotel De Wereld in Wageningen, gaat definitief dicht. Omdat de bedrijfsresultaten van het restaurant tegenvallen, heeft Hotel De Wereld besloten om het aantal hotelkamers uit te breiden ten koste van het restaurant. De sluiting is al in november. Hiermee verliest ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Interview Aardappel
Interview Garry de Boer: "De aardappel wordt culinair herontdekt"

Garry de Boer is al jaren culinair marketing manager van Hanos en inspireert met zijn gerechten honderden chefs in Nederland. Samen met hoofd inkoop dagvers Marcel Coulier bepaalt hij (deels) wat er bij talloze restaurants iedere dag aan producten binnenkomen. Aan de hand van een vijftal stellingen ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: