De Bonte Wever opent dan de deuren van à la carte restaurant Dapper

15 november 2017 | Thijs Jacobs

Assen is vanaf vrijdag 1 december een nieuw restaurant rijker. De Bonte Wever opent dan de deuren van Dapper, haar gloednieuwe à la carte restaurant. Dapper is, naast een plek waar je heerlijk kan dineren, tevens de perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, hedendaagse lunch of een borrel met een bite. Dit mede vanwege haar ruime openingstijden en uitstekende bereikbaarheid.

Uitbreiding is fors

De indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever staat op het punt haar climax te bereiken. Dapper is het eerste onderdeel dat geopend wordt en kort daarna zal restaurant Fl!nck (met o.a. live & showcooking) volgen, evenals het event- en congrescentrum en het Grand Café. Voor Dappere  gasten die tijdens de bouwperiode als eersten het restaurant bezoeken wordt de rode loper uitgerold en zij kunnen alvast met eigen ogen aanschouwen hoe imposant de vernieuwde De Bonte Wever wordt.

Stoer karakter

Met de gedurfde uitbreiding kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat De Bonte Wever ook graag haar gasten stimuleert tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart vanaf 1 december  DÉ plek waar je terecht kan om bijvoorbeeld de laatste offertes door te spreken met een klant, je laatste deal te vieren met collega’s of gewoon even rustig een avond te genieten met dierbaren.

Op de kaart vind je uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. In Dapper word je welkom geheten door medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Dit wordt versterkt door de perfecte ambiance in zowel het restaurant als straks op het zuidelijk gelegen ruime terras.

Restaurant Dapper is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: