De beste wine bar van 2014 is...

21 november 2014
De beste wine bar van 2014 is...

In de afgelopen maanden was New Zealand Wine samen met Winelife, een tijdschrift voor wijnliefhebbers, op zoek naar dé Wine bar of
the Year 2014. Wijncafé Lefebvre overtrof alle verwachtingen van de jury: "Alles klopt hier. Dat zie je aan de drukte en de aard van het publiek: mannen, vrouwen en alle leeftijden. De wijnen zijn goed geprijsd, de wine bar biedt een gevarieerd assortiment, het personeel is kundig en vriendelijk en de wijnen kunnen worden gecombineerd met smakelijke bites. Een goed geoliede machine!"

*Juryrapport*
Na een online stemronde op www.wine-bars.nl streden de tien wine bars met de meeste stemmen verder om de titel Wine bar of the Year 2014. Aansluitend bracht een professionele jury een onaangekondigd bezoek aan deze wine bars. Tijdens deze tour maakten zij kennis met verschillende concepten en ontmoette veel enthousiaste en gepassioneerde eigenaren. “Vino D’Amigo in Oud-Beijerland en Het Eigendom in Rotterdam kwamen ook zeker in de buurt van de titel. Maar Wijncafé Lefebvre was de grote favoriet. Wij hebben één tip voor eigenaar Ernest Lefebvre: een concept als dit kun je onmiddellijk franchisen!”, aldus de juryleden.

*Jury*
De jury voor de Wine bar of the Year verkiezing bestond uit Sharon van Lokhorst (Winelife magazine), Sabine Fehrmann (New Zealand Trade & Enterprise), Ron Vermeulen (Food Market), Hans van de Meeberg (SpecialBite.com) en Robert Verhoeven (Pitch PR en www.wine-bars.nl).

~Christel Tuin~

Overig nieuws