De Beren zoekt vijfhonderd koeriers

4 december 2017 | Roy Spijker

Met een constante groei in omzet en bestellingen blijft De Beren bezorgrestaurants haar succes voortzetten. Om aan de groeiende vraag van de consument te kunnen blijven voldoen, zoekt de succesvolle horecaformule 500 fiets- en scooterkoeriers.

Met haar kenmerkende koeriers zijn De Beren bezorgrestaurants in inmiddels veel Nederlandse steden niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De bezorgformule zet voor het bezorgen van haar maaltijden niet alleen scooterkoeriers, maar ook fietskoeriers in. Waar de fietskoeriers, voorzien van speciale bezorgfietsen, maaltijden binnen een korte afstand ten opzichte van de vestiging kunnen bezorgen, worden voor de langere afstanden scooterkoeriers ingezet.

Momenteel kampt De Beren met een tekort aan scooterkoeriers, en hierin is zij niet de enige. Volgens Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants, heeft dit tekort meerdere oorzaken. ‘Dit is een gevolg is van enerzijds het vervroegen van het halen van het autorijbewijs en anderzijds de populariteit van maaltijdbezorgdiensten.' Dé oplossing voor het tekort is nog niet gevonden, wel is De Beren in gesprek met verschillende rijscholen om het halen van het scooterrijbewijs aantrekkelijker te maken.
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: