De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over

12 mei 2016
De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over

Restaurantketen De Beren neemt per 8 juni 2016 De Hofnar in Maassluis over. Met deze overname opent de keten het eerste restaurant in de regio Westland.

*Zelfde sfeer*
Al eerder werd bekendgemaakt dat De Hofnar in Maassluis zijn deuren na 12 jaar sluit. Voor De Beren-keten is dit een kans om verder uit te breiden. Franchise-ondernemer Barbara Wapenaar: "Hoe fantastisch is het dat wij eetcafé De Hofnar in Maassluis kunnen overnemen! Met onze vernieuwde menukaart en de goede kwaliteit van onze producten en service gaan we heel wat harten veroveren." Op woensdag 8 juni opent het nieuwe restaurant zijn deuren. In het restaurant blijft, naast een aantal kleine aanpassingen, de vertrouwde sfeer behouden.

*Nieuwe eigenaresse*
Barbara Wapenaar (44 jaar) gaat als franchisenemer aan de slag met het nieuwe restaurant in Maassluis. Zij heeft haar jeugd doorgebracht in het Westland en met vele kennissen in de omgeving weet zij als geen ander hoe zij de hardwerkende mensen uit de regio een goede horeca-ervaring kan geven. Wapenaar is ruim 13 jaar werkzaam bij De Beren: "Na zoveel jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende functies binnen De Beren, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is een langgekoesterde droom die in vervulling gaat."

~Christel Tuin~

Overig nieuws