De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over

12 mei 2016 |
De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over<

Restaurantketen De Beren neemt per 8 juni 2016 De Hofnar in Maassluis over. Met deze overname opent de keten het eerste restaurant in de regio Westland.

Zelfde sfeer
Al eerder werd bekendgemaakt dat De Hofnar in Maassluis zijn deuren na 12 jaar sluit. Voor De Beren-keten is dit een kans om verder uit te breiden. Franchise-ondernemer Barbara Wapenaar: "Hoe fantastisch is het dat wij eetcafé De Hofnar in Maassluis kunnen overnemen! Met onze vernieuwde menukaart en de goede kwaliteit van onze producten en service gaan we heel wat harten veroveren." Op woensdag 8 juni opent het nieuwe restaurant zijn deuren. In het restaurant blijft, naast een aantal kleine aanpassingen, de vertrouwde sfeer behouden.

Nieuwe eigenaresse
Barbara Wapenaar (44 jaar) gaat als franchisenemer aan de slag met het nieuwe restaurant in Maassluis. Zij heeft haar jeugd doorgebracht in het Westland en met vele kennissen in de omgeving weet zij als geen ander hoe zij de hardwerkende mensen uit de regio een goede horeca-ervaring kan geven. Wapenaar is ruim 13 jaar werkzaam bij De Beren: "Na zoveel jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende functies binnen De Beren, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is een langgekoesterde droom die in vervulling gaat."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: