De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over

12 mei 2016 |
De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over<

Restaurantketen De Beren neemt per 8 juni 2016 De Hofnar in Maassluis over. Met deze overname opent de keten het eerste restaurant in de regio Westland.

Zelfde sfeer
Al eerder werd bekendgemaakt dat De Hofnar in Maassluis zijn deuren na 12 jaar sluit. Voor De Beren-keten is dit een kans om verder uit te breiden. Franchise-ondernemer Barbara Wapenaar: "Hoe fantastisch is het dat wij eetcafé De Hofnar in Maassluis kunnen overnemen! Met onze vernieuwde menukaart en de goede kwaliteit van onze producten en service gaan we heel wat harten veroveren." Op woensdag 8 juni opent het nieuwe restaurant zijn deuren. In het restaurant blijft, naast een aantal kleine aanpassingen, de vertrouwde sfeer behouden.

Nieuwe eigenaresse
Barbara Wapenaar (44 jaar) gaat als franchisenemer aan de slag met het nieuwe restaurant in Maassluis. Zij heeft haar jeugd doorgebracht in het Westland en met vele kennissen in de omgeving weet zij als geen ander hoe zij de hardwerkende mensen uit de regio een goede horeca-ervaring kan geven. Wapenaar is ruim 13 jaar werkzaam bij De Beren: "Na zoveel jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende functies binnen De Beren, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is een langgekoesterde droom die in vervulling gaat."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: