De Beren bezorgrestaurants maakt groeispurt; drie vestigingen binnen drie weken

7 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West. De teller staat nu op 23. Het bijzondere aan de groei, is dat deze kenmerkend is voor de interne kansen bij De Beren.

De franchisenemers die aan het roer staan van twee van de drie geopende vestigingen, hebben al een ruime staat van dienst bij De Beren. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is alweer de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. Ook de franchisenemers in Leiden zijn geen onbekenden voor de formule; Max de Lange en Vincent Verweij groeien door vanuit hun rol als vestigingsmanagers naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant.

Deze voorbeelden dienen als extra motivatie voor nieuwe franchisenemers die zich willen aansluiten bij de formule. Zo mag Leander Korenromp, die zijn eerste vestiging in Apeldoorn-West heeft geopend, alvast rekening houden met een vliegende start. Menig Apeldoorner is - sinds de komst van het De Beren restaurant in die stad - reeds bekend met de formule.

De toekomst

Het doel van De Beren bezorgrestaurants, om drastisch te groeien en daarmee heel Nederland te veroveren, wordt vermoeilijkt door de zoektocht naar geschikte panden. Harrit Boonstra: “De zoektocht naar panden verlangzaamt ons groeiproces. Daarom zoeken we momenteel een manager expansie & acquisitie die ons hierbij gaat helpen. We zijn er van overtuigd dat we daarmee binnen twee jaar kunnen groeien naar 50 vestigingen. Dat doel houden we voor ogen.” Op de vraag of de formule is uitgegroeid voor dit jaar: “Absoluut niet. Sterker nog, nummer 24 staat al op de planning. En wel in Beverwijk.”

Over De Beren bezorgrestaurants

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om haar klassiekers; spareribs, saté en burgers, maar voorziet de consument tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd en biedt steeds meer vegetarische en vegan opties aan. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: