De BBB nodigt horecatoeleveranciers uit in Burgers ZOO

23 mei 2017 | Thijs Jacobs

Dinsdag 30 mei vindt de tweede bijeenkomst plaats van BBB on Tour en toeleveranciers voor de horeca hiervoor uitgenodigd door horecaplatform BBBde organisator van het driedaagse horecaevent BBB Maastricht. Tijdens deze ochtendsessie vertelt de horecamanager van Burgers ZOO, Addie Roelofsen, je meer over de horeca-outlets. Addie geeft niet alleen een lezing, maar ook een rondleiding. Je ziet dan in het park hoe alles wordt gerealiseerd. Deze tour is vooral interessant voor horecatoeleveranciers. 

Kom je ook?

De BBB on Tour dagen staat open voor alle horecatoeleveranciers. Wil je ook wel eens in gesprek met collega-leveranciers? Schrijf je dan hier in. Na de lezing en de rondleiding is er een lunch in het Safari Restaurant. Aansluitend heb je gratis toegang tot het park. Het programma op dinsdag 30 mei ziet er als volgt uit:

10:00 uur Ontvangst in het Safari Restaurant
10:30 uur More Horeca Success – BBB Maastricht
11:00 uur Lezing en rondleiding horeca manager Burgers ZOO Addie Roelofsen
12:00 uur Lunch in het Safari Restaurant
13:00 uur Dierentuin bezoek
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: