Dani Hoefnagels start nieuw restaurant 'Demain' op voormalige locatie van Pure C

Auteur: redactie
Gastronomie Opening 26 oktober 2023
Dani Hoefnagels start nieuw restaurant 'Demain' op voormalige locatie van Pure C

Een frisse wind waait door het gastronomische landschap van Cadzand met de aankondiging van 'Demain'. Chef-kok Dani Hoefnagels, nu nog aan het roer bij Brut172, gaat dit nieuwe avontuur aan. Samen met zijn partner Romée en in samenwerking met het Strandhotel nemen zij de locatie over waar ooit het iconische Pure C haar deuren opende. In januari 2024 opent de bistro van Demain. Medio april volgt de officiële opening van het fine dining restaurant.

Bij Demain worden gasten uitgenodigd voor een reis naar de toekomst. ‘Demain’, Frans voor ‘morgen’, symboliseert een belofte: een toekomst waar puur genieten en duurzaamheid elkaar vinden. "We streven naar het creëren van onvergetelijke ervaringen die zowel rijk zijn als respect tonen voor onze planeet," deelt Hoefnagels. Hierbij wordt ingezet op lokaal geproduceerde, seizoensgebonden ingrediënten en een sfeer waarin warme gastvrijheid voorop staat. Ook wil het restaurant duurzaam omgaan met personeel, voegt Romée toe: “Ons streven is een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd en thuis voelen, en waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij zijn dan ook actief op zoek naar gepassioneerde mensen die deel willen uitmaken van ons team.”

Hoefnagels nodigt iedereen uit om samen te dromen, ontdekken en genieten. "Samen creëren we een plek waar traditie en innovatie hand in hand gaan en waar we uitkijken naar vele 'morgens' bij Demain!"

Het Strandhotel kijkt uit naar een mooie samenwerking waarbij de huidige teams hun rol kunnen voortzetten onder de vleugels van Dani Hoefnagels en deelt hierin de visie van Demain Group. Demain zal de gasten een combinatie bieden van fine-dining en casual dining tijdens hun verblijf in Cadzand-Bad.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws