Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

26 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Dudok Groep is erin geslaagd om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. 'Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit cateringspecialisten compleet.' 

Heldere visie
Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en volledige dekking in de Randstad. Met 20 jaar ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand succesvol aan. 'Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk', aldus Dennis Rens.

Eigen koers
Cuisine on tour verhuist naar Berkel en Rodenrijs zodat zij optimaal gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Hierdoor kan het bedrijf en het team een grote stap voorwaarts maken in haar ambities. 'Cuisine on tour beschikt over een eindeloos palet aan F&B oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. Serving your Message blijft de visie van Cuisine on tour', aldus Dimitri Chalos.

Over Dudok Groep
Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality- evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten en locaties als: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Café Restaurant In de Doelen, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Café Rotterdam, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam en Het Heerenhuys. Het hoofdkantoor van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam. In het pand is een smaakkamer aanwezig, waar klanten door middel van proeverijen de stijl van de cateraars kunnen ondervinden. De centrale vestiging in Berkel biedt de cateringtak van Dudok Groep een solide achterkant waarin ze hun eigen identiteit nog verder kunnen ontwikkelen. Daarbij biedt het de afzonderlijke cateringbedrijven de mogelijkheid om de krachten te bundelen en knowhow te delen. Omdat de eigen identiteit van de verschillende cateringbedrijven Ma Guise, Maitre Frederic, Verhaaf, Grand, Taat & de Regt en Cuisine on tour behouden moet blijven, zullen ze onder hun eigen titel blijven opereren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: