Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

26 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Dudok Groep is erin geslaagd om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. 'Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit cateringspecialisten compleet.' 

Heldere visie
Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en volledige dekking in de Randstad. Met 20 jaar ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand succesvol aan. 'Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk', aldus Dennis Rens.

Eigen koers
Cuisine on tour verhuist naar Berkel en Rodenrijs zodat zij optimaal gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Hierdoor kan het bedrijf en het team een grote stap voorwaarts maken in haar ambities. 'Cuisine on tour beschikt over een eindeloos palet aan F&B oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. Serving your Message blijft de visie van Cuisine on tour', aldus Dimitri Chalos.

Over Dudok Groep
Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality- evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten en locaties als: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Café Restaurant In de Doelen, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Café Rotterdam, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam en Het Heerenhuys. Het hoofdkantoor van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam. In het pand is een smaakkamer aanwezig, waar klanten door middel van proeverijen de stijl van de cateraars kunnen ondervinden. De centrale vestiging in Berkel biedt de cateringtak van Dudok Groep een solide achterkant waarin ze hun eigen identiteit nog verder kunnen ontwikkelen. Daarbij biedt het de afzonderlijke cateringbedrijven de mogelijkheid om de krachten te bundelen en knowhow te delen. Omdat de eigen identiteit van de verschillende cateringbedrijven Ma Guise, Maitre Frederic, Verhaaf, Grand, Taat & de Regt en Cuisine on tour behouden moet blijven, zullen ze onder hun eigen titel blijven opereren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Column David Bakker
Column: De stiekeme vegetariër

We hebben ze allemaal wel eens. Van die vragen. Wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Wie is de typische Nederlander? Pas ik daarbij? Nu heb ik sterk het idee dat de horeca ook in zo een soort identiteitscrisis zit. Er komen sterk twee stromingen op die eigenlijk niet met elkaar te rijmen vallen: Vega...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: