Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

26 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Dudok Groep is erin geslaagd om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. 'Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit cateringspecialisten compleet.' 

Heldere visie
Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en volledige dekking in de Randstad. Met 20 jaar ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand succesvol aan. 'Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk', aldus Dennis Rens.

Eigen koers
Cuisine on tour verhuist naar Berkel en Rodenrijs zodat zij optimaal gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Hierdoor kan het bedrijf en het team een grote stap voorwaarts maken in haar ambities. 'Cuisine on tour beschikt over een eindeloos palet aan F&B oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. Serving your Message blijft de visie van Cuisine on tour', aldus Dimitri Chalos.

Over Dudok Groep
Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality- evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten en locaties als: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Café Restaurant In de Doelen, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Café Rotterdam, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam en Het Heerenhuys. Het hoofdkantoor van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam. In het pand is een smaakkamer aanwezig, waar klanten door middel van proeverijen de stijl van de cateraars kunnen ondervinden. De centrale vestiging in Berkel biedt de cateringtak van Dudok Groep een solide achterkant waarin ze hun eigen identiteit nog verder kunnen ontwikkelen. Daarbij biedt het de afzonderlijke cateringbedrijven de mogelijkheid om de krachten te bundelen en knowhow te delen. Omdat de eigen identiteit van de verschillende cateringbedrijven Ma Guise, Maitre Frederic, Verhaaf, Grand, Taat & de Regt en Cuisine on tour behouden moet blijven, zullen ze onder hun eigen titel blijven opereren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Michelin Interview
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

De Posthoorn, ML in Haarlem, Bij Jef en Kaatje bij de Sluis, allen restaurants met een Michelinster en een hotel, maar wel in die volgorde. Waar instituten als Château Neercanne en het Amstel Hotel hun ster de afgelopen jaren kwijt raakten, lijken de ‘kleine’ hotels te overleven in...

Opening Rotterdam
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen

Op 16 mei openden Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rot...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: