Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

6 april 2011 |
Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu<

Na het succes van de Kerst-traiteurservice organiseert Restaurant en kookstudio Crème Crue in Rijswijk nu ook een Paas-traiteurservice voor haar gasten. Mensen zijn door een bestelformulier in te vullen verzekerd van een lekker paasdiner op restaurantniveau, wat men thuis natuurlijk nog even zelf moet klaarmaken.

Bijbestellen
Er is een viergangen paasmenu opgesteld met bijpassende wijnen die kunnen worden besteld door middel van het bestelformulier dat op de website te downloaden is. Mocht men minder gangen willen bestellen dan is dat ook mogelijk. De gerechten zijn namelijk per gang te bestellen. Ook de wijnen zijn optioneel bij te bestellen in twee prijscategorieen. Het totale menu bedraagt 45 euro per persoon. De gerechten zijn te bestellen vanaf 10 euro per persoon.
Perfect opdienen
De bestellingen kunnen op zaterdag 23 april tussen 11.00 – 14.00 uur worden opgehaald bij restaurant Crème Crue. De gasten krijgen een werkomschrijving met de recepturen mee naar huis zodat zij thuis de ‘finishing touch’ kunnen geven en het menu perfect kunnen opdienen.

Liever uit eten?
Op zondag 24 april kunnen de gasten die liever ‘uit gaan eten’ reserveren voor de ‘Lazy Sunday Easter Lunch’ in Crème Crue. De lunch begint vanaf 13.00 uur en wordt in combinatie met een aperitief, viergangenlunch en wijnarrangement aangeboden voor de prijs van 75 euro.

Uitleg menu
Op de kaart van het traiteurmenu als het paasmenu staan de volgende gangen: makreel met Albacore tonijn, sake, mierikswortel, pompoen en gember; Oud Hollandse asperges flamande; lam met groene kruidenkorst, drie bereidingen van asperges, honingtomaat, mousseline van doperwten en lamsjus; zomerkoninkjes, kwark en witte chocolade karamel.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: