Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

6 april 2011
Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

Na het succes van de Kerst-traiteurservice organiseert Restaurant en kookstudio Crème Crue in Rijswijk nu ook een Paas-traiteurservice voor haar gasten. Mensen zijn door een bestelformulier in te vullen verzekerd van een lekker paasdiner op restaurantniveau, wat men thuis natuurlijk nog even zelf moet klaarmaken.

*Bijbestellen*
Er is een "viergangen paasmenu":http://www.cremecrue.nl/index.php?pid=73 opgesteld met bijpassende wijnen die kunnen worden besteld door middel van het bestelformulier dat op de website te downloaden is. Mocht men minder gangen willen bestellen dan is dat ook mogelijk. De gerechten zijn namelijk per gang te bestellen. Ook de wijnen zijn optioneel bij te bestellen in twee prijscategorieen. Het totale menu bedraagt 45 euro per persoon. De gerechten zijn te bestellen vanaf 10 euro per persoon.

*Perfect opdienen*
De bestellingen kunnen op zaterdag 23 april tussen 11.00 – 14.00 uur worden opgehaald bij restaurant Crème Crue. De gasten krijgen een werkomschrijving met de recepturen mee naar huis zodat zij thuis de ‘finishing touch’ kunnen geven en het menu perfect kunnen opdienen.

*Liever uit eten?*
Op zondag 24 april kunnen de gasten die liever ‘uit gaan eten’ reserveren voor de ‘Lazy Sunday Easter Lunch’ in Crème Crue. De lunch begint vanaf 13.00 uur en wordt in combinatie met een aperitief, viergangenlunch en wijnarrangement aangeboden voor de prijs van 75 euro.

*Uitleg menu*
Op de kaart van het traiteurmenu als het paasmenu staan de volgende gangen: makreel met Albacore tonijn, sake, mierikswortel, pompoen en gember; Oud Hollandse asperges flamande; lam met groene kruidenkorst, drie bereidingen van asperges, honingtomaat, mousseline van doperwten en lamsjus; zomerkoninkjes, kwark en witte chocolade karamel.

~Frank Lindner~

Overig nieuws