Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

6 april 2011 |
Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu<

Na het succes van de Kerst-traiteurservice organiseert Restaurant en kookstudio Crème Crue in Rijswijk nu ook een Paas-traiteurservice voor haar gasten. Mensen zijn door een bestelformulier in te vullen verzekerd van een lekker paasdiner op restaurantniveau, wat men thuis natuurlijk nog even zelf moet klaarmaken.

Bijbestellen
Er is een viergangen paasmenu opgesteld met bijpassende wijnen die kunnen worden besteld door middel van het bestelformulier dat op de website te downloaden is. Mocht men minder gangen willen bestellen dan is dat ook mogelijk. De gerechten zijn namelijk per gang te bestellen. Ook de wijnen zijn optioneel bij te bestellen in twee prijscategorieen. Het totale menu bedraagt 45 euro per persoon. De gerechten zijn te bestellen vanaf 10 euro per persoon.
Perfect opdienen
De bestellingen kunnen op zaterdag 23 april tussen 11.00 – 14.00 uur worden opgehaald bij restaurant Crème Crue. De gasten krijgen een werkomschrijving met de recepturen mee naar huis zodat zij thuis de ‘finishing touch’ kunnen geven en het menu perfect kunnen opdienen.

Liever uit eten?
Op zondag 24 april kunnen de gasten die liever ‘uit gaan eten’ reserveren voor de ‘Lazy Sunday Easter Lunch’ in Crème Crue. De lunch begint vanaf 13.00 uur en wordt in combinatie met een aperitief, viergangenlunch en wijnarrangement aangeboden voor de prijs van 75 euro.

Uitleg menu
Op de kaart van het traiteurmenu als het paasmenu staan de volgende gangen: makreel met Albacore tonijn, sake, mierikswortel, pompoen en gember; Oud Hollandse asperges flamande; lam met groene kruidenkorst, drie bereidingen van asperges, honingtomaat, mousseline van doperwten en lamsjus; zomerkoninkjes, kwark en witte chocolade karamel.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: