Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

6 april 2011 |
Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu<

Na het succes van de Kerst-traiteurservice organiseert Restaurant en kookstudio Crème Crue in Rijswijk nu ook een Paas-traiteurservice voor haar gasten. Mensen zijn door een bestelformulier in te vullen verzekerd van een lekker paasdiner op restaurantniveau, wat men thuis natuurlijk nog even zelf moet klaarmaken.

Bijbestellen
Er is een viergangen paasmenu opgesteld met bijpassende wijnen die kunnen worden besteld door middel van het bestelformulier dat op de website te downloaden is. Mocht men minder gangen willen bestellen dan is dat ook mogelijk. De gerechten zijn namelijk per gang te bestellen. Ook de wijnen zijn optioneel bij te bestellen in twee prijscategorieen. Het totale menu bedraagt 45 euro per persoon. De gerechten zijn te bestellen vanaf 10 euro per persoon.
Perfect opdienen
De bestellingen kunnen op zaterdag 23 april tussen 11.00 – 14.00 uur worden opgehaald bij restaurant Crème Crue. De gasten krijgen een werkomschrijving met de recepturen mee naar huis zodat zij thuis de ‘finishing touch’ kunnen geven en het menu perfect kunnen opdienen.

Liever uit eten?
Op zondag 24 april kunnen de gasten die liever ‘uit gaan eten’ reserveren voor de ‘Lazy Sunday Easter Lunch’ in Crème Crue. De lunch begint vanaf 13.00 uur en wordt in combinatie met een aperitief, viergangenlunch en wijnarrangement aangeboden voor de prijs van 75 euro.

Uitleg menu
Op de kaart van het traiteurmenu als het paasmenu staan de volgende gangen: makreel met Albacore tonijn, sake, mierikswortel, pompoen en gember; Oud Hollandse asperges flamande; lam met groene kruidenkorst, drie bereidingen van asperges, honingtomaat, mousseline van doperwten en lamsjus; zomerkoninkjes, kwark en witte chocolade karamel.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: