Couverts presenteert populairste restaurants

12 januari 2016 |
Couverts presenteert populairste restaurants<

Restaurant RIJKS, Japas Nijkerk, Hudson Den Haag, ’t Amsterdammertje en Gossimijne in Uden. Deze restaurants en een selectie
aan andere populaire restaurants in Nederland zijn vandaag uitgeroepen tot ‘Couverts Hotspot’ voor het jaar 2016. De volledige lijst van Couverts Hotspots is te bekijken op www.couverts.nl/hotspots.
Reviews
De restaurants die een plek in deze lijst hebben weten te veroveren, zijn de best beoordeelde én de meest populaire restaurants van 2015. De keus van restaurantgasten staat centraal bij het bepalen van de Couverts Hotspots. Hun reserveringen en reviews hebben bepaald wat de meest populaire plekken waren in 2015. De reviews op Couverts.nl zijn enkel geschreven door gasten die daadwerkelijk ook een bezoek hebben gebracht aan het restaurant.

Gasten bepalen Hotspots
Wekelijks worden er ruim 5000 nieuwe gastreviews geschreven op Couverts.nl. Deze gastreviews geven een goede indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding, de service en de sfeer van restaurants. Om in aanmerking te komen voor een Hotspot-nominatie moeten restaurants een reviewcijfer van 8,5 of hoger scoren. Daarnaast heeft Couverts onderzocht welke restaurants het meest gereserveerd zijn in 2015 via Couverts.nl. Op deze manier is de unieke lijst van de best beoordeelde en de meest populaire restaurants tot stand gekomen. Bij deze restaurants zijn gasten volgens de site verzekerd van een goed diner en bovenal een leuke avond uit.
De gekozen restaurants mogen zich één jaar lang 'Hotspot van Nederland' noemen. De restaurants zijn te herkennen aan de Couverts Hotspot sticker en het officiële Couverts Hotspot certificaat.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: