Couverts presenteert populairste restaurants

12 januari 2016
Couverts presenteert populairste restaurants

Restaurant RIJKS, Japas Nijkerk, Hudson Den Haag, ’t Amsterdammertje en Gossimijne in Uden. Deze restaurants en een selectie
aan andere populaire restaurants in Nederland zijn vandaag uitgeroepen tot ‘Couverts Hotspot’ voor het jaar 2016. De volledige lijst van Couverts Hotspots is te bekijken op "www.couverts.nl/hotspots.":http://www.couverts.nl/hotspots

*Reviews*
De restaurants die een plek in deze lijst hebben weten te veroveren, zijn de best beoordeelde én de meest populaire restaurants van 2015. De keus van restaurantgasten staat centraal bij het bepalen van de Couverts Hotspots. Hun reserveringen en reviews hebben bepaald wat de meest populaire plekken waren in 2015. De reviews op Couverts.nl zijn enkel geschreven door gasten die daadwerkelijk ook een bezoek hebben gebracht aan het restaurant.

*Gasten bepalen Hotspots*
Wekelijks worden er ruim 5000 nieuwe gastreviews geschreven op Couverts.nl. Deze gastreviews geven een goede indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding, de service en de sfeer van restaurants. Om in aanmerking te komen voor een Hotspot-nominatie moeten restaurants een reviewcijfer van 8,5 of hoger scoren. Daarnaast heeft Couverts onderzocht welke restaurants het meest gereserveerd zijn in 2015 via Couverts.nl. Op deze manier is de unieke lijst van de best beoordeelde en de meest populaire restaurants tot stand gekomen. Bij deze restaurants zijn gasten volgens de site verzekerd van een goed diner en bovenal een leuke avond uit.
De gekozen restaurants mogen zich één jaar lang 'Hotspot van Nederland' noemen. De restaurants zijn te herkennen aan de Couverts Hotspot sticker en het officiële Couverts Hotspot certificaat.

~Christel Tuin~

Overig nieuws