Couverts presenteert populairste restaurants

12 januari 2016 |
Couverts presenteert populairste restaurants<

Restaurant RIJKS, Japas Nijkerk, Hudson Den Haag, ’t Amsterdammertje en Gossimijne in Uden. Deze restaurants en een selectie
aan andere populaire restaurants in Nederland zijn vandaag uitgeroepen tot ‘Couverts Hotspot’ voor het jaar 2016. De volledige lijst van Couverts Hotspots is te bekijken op www.couverts.nl/hotspots.
Reviews
De restaurants die een plek in deze lijst hebben weten te veroveren, zijn de best beoordeelde én de meest populaire restaurants van 2015. De keus van restaurantgasten staat centraal bij het bepalen van de Couverts Hotspots. Hun reserveringen en reviews hebben bepaald wat de meest populaire plekken waren in 2015. De reviews op Couverts.nl zijn enkel geschreven door gasten die daadwerkelijk ook een bezoek hebben gebracht aan het restaurant.

Gasten bepalen Hotspots
Wekelijks worden er ruim 5000 nieuwe gastreviews geschreven op Couverts.nl. Deze gastreviews geven een goede indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding, de service en de sfeer van restaurants. Om in aanmerking te komen voor een Hotspot-nominatie moeten restaurants een reviewcijfer van 8,5 of hoger scoren. Daarnaast heeft Couverts onderzocht welke restaurants het meest gereserveerd zijn in 2015 via Couverts.nl. Op deze manier is de unieke lijst van de best beoordeelde en de meest populaire restaurants tot stand gekomen. Bij deze restaurants zijn gasten volgens de site verzekerd van een goed diner en bovenal een leuke avond uit.
De gekozen restaurants mogen zich één jaar lang 'Hotspot van Nederland' noemen. De restaurants zijn te herkennen aan de Couverts Hotspot sticker en het officiële Couverts Hotspot certificaat.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: