Couverts presenteert populairste restaurants

12 januari 2016 |
Couverts presenteert populairste restaurants<

Restaurant RIJKS, Japas Nijkerk, Hudson Den Haag, ’t Amsterdammertje en Gossimijne in Uden. Deze restaurants en een selectie
aan andere populaire restaurants in Nederland zijn vandaag uitgeroepen tot ‘Couverts Hotspot’ voor het jaar 2016. De volledige lijst van Couverts Hotspots is te bekijken op www.couverts.nl/hotspots.
Reviews
De restaurants die een plek in deze lijst hebben weten te veroveren, zijn de best beoordeelde én de meest populaire restaurants van 2015. De keus van restaurantgasten staat centraal bij het bepalen van de Couverts Hotspots. Hun reserveringen en reviews hebben bepaald wat de meest populaire plekken waren in 2015. De reviews op Couverts.nl zijn enkel geschreven door gasten die daadwerkelijk ook een bezoek hebben gebracht aan het restaurant.

Gasten bepalen Hotspots
Wekelijks worden er ruim 5000 nieuwe gastreviews geschreven op Couverts.nl. Deze gastreviews geven een goede indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding, de service en de sfeer van restaurants. Om in aanmerking te komen voor een Hotspot-nominatie moeten restaurants een reviewcijfer van 8,5 of hoger scoren. Daarnaast heeft Couverts onderzocht welke restaurants het meest gereserveerd zijn in 2015 via Couverts.nl. Op deze manier is de unieke lijst van de best beoordeelde en de meest populaire restaurants tot stand gekomen. Bij deze restaurants zijn gasten volgens de site verzekerd van een goed diner en bovenal een leuke avond uit.
De gekozen restaurants mogen zich één jaar lang 'Hotspot van Nederland' noemen. De restaurants zijn te herkennen aan de Couverts Hotspot sticker en het officiële Couverts Hotspot certificaat.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: