Couverts lanceert vernieuwde app

22 september 2015
Couverts lanceert vernieuwde app

Couverts heeft haar reserveringsapp vernieuwd. De vernieuwde app is ontwikkeld met inzichten uit een onderzoek onder 4000 Couverts fijnproevers.
Hun ervaringen hebben volgens de reserveringssite mede geleid tot een aantal handige nieuwe features, waardoor het mobiel reserveren van een tafel nog gebruikersvriendelijker en sneller is gemaakt.

*Gemak en snelheid*
Gemak en de snelheid waarmee je een tafel kan reserveren, zijn voor verreweg de meeste gebruikers de aanleiding om voor Couverts te kiezen. De nieuwe app maakt dit proces nog eenvoudiger door in één simpele handeling een etentje in de agenda te zetten, aldus de site. Direct kunnen zien welke restaurants er in de buurt gevestigd zijn en de mogelijkheid om last-minute te reserveren zijn ook twee belangrijke redenen voor gasten om de Couverts-app te downloaden. De nieuwe app breidt deze pluspunten nog verder uit en biedt gebruikers niet alleen de mogelijkheid om eenvoudig restaurants in de buurt te vinden via Google maps, maar stippelt zelfs alvast de route naar het restaurant voor hen uit.

*Reserveren op de bank*
Het onderzoek liet verder zien dat ruim driekwart van de gebruikers een reservering het liefst vanaf de bank maken, waar ze rustig kunnen overwegen welk restaurant ze kiezen. Couverts speelt hier met haar nieuwe app op in door gebruikers de mogelijkheid te geven om restaurants op te slaan op een restaurantverlanglijst.

~Christel Tuin~

Overig nieuws