Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen

11 november 2020 | redactie

Twee jonge ondernemersstellen uit Epe met goedlopende horecazaken bundelen krachten in deze heftige coronatijd. Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen en geven gasten een eenmalige unieke belevenis. Op zaterdag 21 en zondag 22 november is de talentvolle chefkok Marijn van Fizzy een weekend lang dé gastchef in Villa Heidebad. Gasten hebben keuze uit twee verschillende arrangementen voor een culinaire staycation in Epe. Uitwaaien in de bossen, zorgeloos slapen in de luxe boskamers van Villa Heidebad en genieten van oogverblindende en overheerlijke culinaire creaties van Fizzy.

Villa Heidebad X Fizzy: uniek supportyourlocals concept

Gastvrouw Yasmina en chefkok Marijn van restaurant Fizzy moeten voor de tweede keer de deuren sluiten, dat is een bittere pil. Ook voor eigenaren Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad is het weer flink schakelen nu de regels zijn aangescherpt. Juist nu beide ondernemende koppels weer voor de nodige uitdagingen staan, zoeken de Epenaren elkaar op. Bjarne en Rosemarijn: “We zijn alle vier ambitieus en jong en we willen wat van onze zaak maken. Noodgedwongen kunnen we onze gasten nu niet bieden wat wij graag zouden willen. Maar met een flinke dosis creativiteit en een beetje lef, bedachten we met elkaar dit unieke concept. Je moet elkaar toch een beetje helpen in deze tijd. Hoewel de regels super streng zijn en de mogelijkheden beperkt, mogen wij als conferentiehotel nog wel openblijven. Nu Fizzy dat niet kan, helpen we elkaar en nodigen wij de brigade van Fizzy een weekend lang uit in ons restaurant. En dat gaat wat worden, want de inspecteurs van Michelin zijn lovend over dit koppel. Ze weten namelijk als geen ander hoe ze op het bord mooi en lekker kunnen verenigen. Fris, opwindend, coronaproof en #supportyourlocals, dit concept heeft het allemaal."

Wandelen, culinair verrassen en bosrijk slapen, dat is de staycation in Epe

In het weekend van 21 november kunnen gasten kiezen uit twee verschillende arrangementen. Combineer bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien in de prachtige bossen en de Tongerse Heide met een comfortabele en luxe overnachting in Villa Heidebad. Gasten genieten van een culinair diner verzorgd door de brigade van Fizzy met champagne, amuses, 6 gangen, begeleidende wijnen, mineraalwater, koffie of thee & friandises. Na het diner kan men zich onderdompelen in de rust en het comfort van de luxe boskamer. De volgende ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijt klaar. Ook kunnen gasten kiezen voor het lunch arrangement. Deze begint op zaterdagavond of zondagmiddag. Ontspannen aankomen op zaterdagavond en genieten van een borrelbox op de hotelkamer. De volgende ochtend beginnen met een ontbijt om de stacation culinair af te sluiten met een uitgebreide vier gangen lunch.

Gasten kunnen ook op zondagmiddag aankomen en eerst aansluiten voor de zeer uitgebreide vier gangen lunch en kunnen vervolgens op de hotelkamer nog genieten van een borrelbox en heerlijk tot rust komen. De volgende ochtend wordt de staycation stijlvol afgesloten met een ontbijt.

Foto: Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad en Yasmina en Marijn van restaurant Fizzy.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN in actie! #BlackMonday: final sale horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert de landelijke campagne #BlackMonday, die op maandag 7 december van start gaat. Onder de noemer #BlackMonday worden horecaondernemers opgeroepen deel te nemen aan de landelijke actie. Met de campagne wil KHN duidelijk maken dat als de overheid niet per omga ...

Wet- en regelgeving
Cao horeca verlengd tot eind 2021

FNV Horeca, CNV Vakmensen en werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn overeengekomen de huidige cao in de horeca met een jaar te verlengen onder gelijke voorwaarden. De drie partijen zijn het er over eens dat d ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: