Cijfers worden helder met HorecaManager

11 april 2012 |
Cijfers worden helder met HorecaManager<

Om meer geld te verdienen in minder tijd heeft u betrouwbare, tijdige en leesbare informatie nodig om te kunnen managen. De online tool HorecaManager helpt hierbij.
Informatie bundelen
Zonder administratie en registratie is er geen inzicht, geen structuur en controle. HorecaManager maakt administreren, registreren en beter presteren heel eenvoudig. Wij brengen de juiste informatie op het goede moment bij elkaar.

Wat is HorecaManager?
HorecaManager is een online instrument dat zorgt voor meer organisatie en inzicht in de processen rondom het administreren en registreren van personeel en omzet.

Ondersteuning administratie
Omzetregistratie en -prognoses, kassa opmaak, personeelsbeleid, roosters maken, urenregistratie en communicatie. Wij ondersteunen belangrijke administratieve processen op één plek. Een volledige administratie en registratie zorgt voor inzicht in het resultaat. Zo verbetert u het rendement. U stelt eenvoudig nieuwe doelen en heeft alles onder controle.

HorecaManager zorgt ervoor dat u geen dingen dubbel doet. Geen extra werk, maar alles in 1 keer goed en op 1 plaats.

Hoe werkt het?
HorecaManager is uniek. Onze dienstverlening is erop gericht om ondernemers te ondersteunen bij het inrichten en implementeren, maar ook bij het gebruik van het instrument.

Flexibel
Daarnaast is HorecaManager eenvoudig in gebruik en flexibel aan te passen aan uw werkwijze en huisstijl. Net als op de werkvloer wordt het werk verdeeld over verschillende medewerkers. En zo werkt HorecaManager ook.

Onafhankelijk
HorecaManager is onafhankelijk van systemen en dienstverleners. U kan dus met uw bestaande systemen en dienstverleners blijven werken. U heeft altijd op het juiste moment grip op uw dagelijkse processen van personeel en omzet.

Voor wie?
HorecaManager is voor ieder horecabedrijf geschikt. Of u nu een zaak heeft met een paar parttimers, of ruim 50 bedrijven met meer dan 1.000 personeelsleden.

Cockpit voor bedrijf
HorecaManager wordt gekoppeld aan uw bestaande registratie en kassasysteem. Een PC met internet is voldoende. Het financieel management is in een handomdraai geregeld. U heeft 1 cockpit voor het hele bedrijf.

Referenties
"HorecaManager":http://www.horecamanager.nl/ wordt momenteel door ongeveer 80 bedrijven gebruikt. Hieronder een greep uit de referenties: Regardz, Westcord Hotels, Koetjes en Kalfjes, Flantua Group (Kloosterhoeve, Brasserie Bresson en Colour Kitchen Utrecht), La Cantina Delft, XO-Woerden, Leo op het Werk. HorecaManager wordt breed aanbevolen door KHN, Bedrijfschap Horeca en FNV Bondgenoten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: