Cijfers worden helder met HorecaManager

11 april 2012 |
Cijfers worden helder met HorecaManager<

Om meer geld te verdienen in minder tijd heeft u betrouwbare, tijdige en leesbare informatie nodig om te kunnen managen. De online tool HorecaManager helpt hierbij.
Informatie bundelen
Zonder administratie en registratie is er geen inzicht, geen structuur en controle. HorecaManager maakt administreren, registreren en beter presteren heel eenvoudig. Wij brengen de juiste informatie op het goede moment bij elkaar.

Wat is HorecaManager?
HorecaManager is een online instrument dat zorgt voor meer organisatie en inzicht in de processen rondom het administreren en registreren van personeel en omzet.

Ondersteuning administratie
Omzetregistratie en -prognoses, kassa opmaak, personeelsbeleid, roosters maken, urenregistratie en communicatie. Wij ondersteunen belangrijke administratieve processen op één plek. Een volledige administratie en registratie zorgt voor inzicht in het resultaat. Zo verbetert u het rendement. U stelt eenvoudig nieuwe doelen en heeft alles onder controle.

HorecaManager zorgt ervoor dat u geen dingen dubbel doet. Geen extra werk, maar alles in 1 keer goed en op 1 plaats.

Hoe werkt het?
HorecaManager is uniek. Onze dienstverlening is erop gericht om ondernemers te ondersteunen bij het inrichten en implementeren, maar ook bij het gebruik van het instrument.

Flexibel
Daarnaast is HorecaManager eenvoudig in gebruik en flexibel aan te passen aan uw werkwijze en huisstijl. Net als op de werkvloer wordt het werk verdeeld over verschillende medewerkers. En zo werkt HorecaManager ook.

Onafhankelijk
HorecaManager is onafhankelijk van systemen en dienstverleners. U kan dus met uw bestaande systemen en dienstverleners blijven werken. U heeft altijd op het juiste moment grip op uw dagelijkse processen van personeel en omzet.

Voor wie?
HorecaManager is voor ieder horecabedrijf geschikt. Of u nu een zaak heeft met een paar parttimers, of ruim 50 bedrijven met meer dan 1.000 personeelsleden.

Cockpit voor bedrijf
HorecaManager wordt gekoppeld aan uw bestaande registratie en kassasysteem. Een PC met internet is voldoende. Het financieel management is in een handomdraai geregeld. U heeft 1 cockpit voor het hele bedrijf.

Referenties
"HorecaManager":http://www.horecamanager.nl/ wordt momenteel door ongeveer 80 bedrijven gebruikt. Hieronder een greep uit de referenties: Regardz, Westcord Hotels, Koetjes en Kalfjes, Flantua Group (Kloosterhoeve, Brasserie Bresson en Colour Kitchen Utrecht), La Cantina Delft, XO-Woerden, Leo op het Werk. HorecaManager wordt breed aanbevolen door KHN, Bedrijfschap Horeca en FNV Bondgenoten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: