Cijfers worden helder met HorecaManager

11 april 2012 |
Cijfers worden helder met HorecaManager

Om meer geld te verdienen in minder tijd heeft u betrouwbare, tijdige en leesbare informatie nodig om te kunnen managen. De online tool HorecaManager helpt hierbij.
Informatie bundelen
Zonder administratie en registratie is er geen inzicht, geen structuur en controle. HorecaManager maakt administreren, registreren en beter presteren heel eenvoudig. Wij brengen de juiste informatie op het goede moment bij elkaar.

Wat is HorecaManager?
HorecaManager is een online instrument dat zorgt voor meer organisatie en inzicht in de processen rondom het administreren en registreren van personeel en omzet.

Ondersteuning administratie
Omzetregistratie en -prognoses, kassa opmaak, personeelsbeleid, roosters maken, urenregistratie en communicatie. Wij ondersteunen belangrijke administratieve processen op één plek. Een volledige administratie en registratie zorgt voor inzicht in het resultaat. Zo verbetert u het rendement. U stelt eenvoudig nieuwe doelen en heeft alles onder controle.

HorecaManager zorgt ervoor dat u geen dingen dubbel doet. Geen extra werk, maar alles in 1 keer goed en op 1 plaats.

Hoe werkt het?
HorecaManager is uniek. Onze dienstverlening is erop gericht om ondernemers te ondersteunen bij het inrichten en implementeren, maar ook bij het gebruik van het instrument.

Flexibel
Daarnaast is HorecaManager eenvoudig in gebruik en flexibel aan te passen aan uw werkwijze en huisstijl. Net als op de werkvloer wordt het werk verdeeld over verschillende medewerkers. En zo werkt HorecaManager ook.

Onafhankelijk
HorecaManager is onafhankelijk van systemen en dienstverleners. U kan dus met uw bestaande systemen en dienstverleners blijven werken. U heeft altijd op het juiste moment grip op uw dagelijkse processen van personeel en omzet.

Voor wie?
HorecaManager is voor ieder horecabedrijf geschikt. Of u nu een zaak heeft met een paar parttimers, of ruim 50 bedrijven met meer dan 1.000 personeelsleden.

Cockpit voor bedrijf
HorecaManager wordt gekoppeld aan uw bestaande registratie en kassasysteem. Een PC met internet is voldoende. Het financieel management is in een handomdraai geregeld. U heeft 1 cockpit voor het hele bedrijf.

Referenties
"HorecaManager":http://www.horecamanager.nl/ wordt momenteel door ongeveer 80 bedrijven gebruikt. Hieronder een greep uit de referenties: Regardz, Westcord Hotels, Koetjes en Kalfjes, Flantua Group (Kloosterhoeve, Brasserie Bresson en Colour Kitchen Utrecht), La Cantina Delft, XO-Woerden, Leo op het Werk. HorecaManager wordt breed aanbevolen door KHN, Bedrijfschap Horeca en FNV Bondgenoten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: