Cijfers worden helder met HorecaManager

11 april 2012 |
Cijfers worden helder met HorecaManager

Om meer geld te verdienen in minder tijd heeft u betrouwbare, tijdige en leesbare informatie nodig om te kunnen managen. De online tool HorecaManager helpt hierbij.
Informatie bundelen
Zonder administratie en registratie is er geen inzicht, geen structuur en controle. HorecaManager maakt administreren, registreren en beter presteren heel eenvoudig. Wij brengen de juiste informatie op het goede moment bij elkaar.

Wat is HorecaManager?
HorecaManager is een online instrument dat zorgt voor meer organisatie en inzicht in de processen rondom het administreren en registreren van personeel en omzet.

Ondersteuning administratie
Omzetregistratie en -prognoses, kassa opmaak, personeelsbeleid, roosters maken, urenregistratie en communicatie. Wij ondersteunen belangrijke administratieve processen op één plek. Een volledige administratie en registratie zorgt voor inzicht in het resultaat. Zo verbetert u het rendement. U stelt eenvoudig nieuwe doelen en heeft alles onder controle.

HorecaManager zorgt ervoor dat u geen dingen dubbel doet. Geen extra werk, maar alles in 1 keer goed en op 1 plaats.

Hoe werkt het?
HorecaManager is uniek. Onze dienstverlening is erop gericht om ondernemers te ondersteunen bij het inrichten en implementeren, maar ook bij het gebruik van het instrument.

Flexibel
Daarnaast is HorecaManager eenvoudig in gebruik en flexibel aan te passen aan uw werkwijze en huisstijl. Net als op de werkvloer wordt het werk verdeeld over verschillende medewerkers. En zo werkt HorecaManager ook.

Onafhankelijk
HorecaManager is onafhankelijk van systemen en dienstverleners. U kan dus met uw bestaande systemen en dienstverleners blijven werken. U heeft altijd op het juiste moment grip op uw dagelijkse processen van personeel en omzet.

Voor wie?
HorecaManager is voor ieder horecabedrijf geschikt. Of u nu een zaak heeft met een paar parttimers, of ruim 50 bedrijven met meer dan 1.000 personeelsleden.

Cockpit voor bedrijf
HorecaManager wordt gekoppeld aan uw bestaande registratie en kassasysteem. Een PC met internet is voldoende. Het financieel management is in een handomdraai geregeld. U heeft 1 cockpit voor het hele bedrijf.

Referenties
"HorecaManager":http://www.horecamanager.nl/ wordt momenteel door ongeveer 80 bedrijven gebruikt. Hieronder een greep uit de referenties: Regardz, Westcord Hotels, Koetjes en Kalfjes, Flantua Group (Kloosterhoeve, Brasserie Bresson en Colour Kitchen Utrecht), La Cantina Delft, XO-Woerden, Leo op het Werk. HorecaManager wordt breed aanbevolen door KHN, Bedrijfschap Horeca en FNV Bondgenoten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: