Chris Naylor opent pop-up restaurant

3 december 2015 |
Chris Naylor opent pop-up restaurant<

Michelinchef Chris Naylor, bekend van Restaurant Vermeer in Amsterdam, opent op 17 januari een tijdelijk restaurant in de oudste kapel
van de hoofdstad: de Sint Olofskapel op de Zeedijk.

Foto: Sascha de Boer

Roomservice at Olof's
Het restaurant draagt de naam Roomservice at Olof's en het interieur wordt volledig opgebouwd uit elementen van het bijbehorende NH Barbizon Palace hotel, dat in de pop-up periode wordt omgetoverd tot een flagship hotel van het NH Collection merk. Chris Naylor en zijn brigade zetten in Roomservice at Olof's groenten in de spotlight, aangevuld met bijzondere vis- en vleesgerechten. Ook zullen er geregeld gastchefs meedraaien en krijgt Roomservice at Olof's een Fever-Tree cocktailbar en een echte vermouthbar, de eerste van Nederland.

Flexitarian
1*Michelin Chef Chris Naylor staat bekend om zijn passie voor groenten. Restaurant Vermeer, onderdeel van het aan de Prins Hendrikkade gelegen NH Barbizon Palace hotel, beschikt zelfs over een eigen daktuin met seizoensgroenten, kruiden en drie bijenkasten voor de productie van honing. Ook bij Roomservice at Olof's spelen groenten en kruiden de hoofdrol. Vlees en vis zijn te bestellen als side-dishes. De in november 2015 door GaultMillau bekroonde sommelier Simon Veldman (Beste Wijn-Spijs Specialist van het Jaar) serveert bijpassende wijnen en zorgt voor Roomservice met een verhaal. De gehele brigade van Vermeer verhuist mee naar de kapel, waaronder ook Restaurant-manager Wesley Schipper en Souschef Rudolf Brand. Chris Naylor kijkt uit naar het pop-up project: "Vier maanden lang ga ik met mijn brigade bij Roomservice at Olof's mijn gerechten presenteren aan een breed publiek. Het wordt bijzonder!"

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: