Chiapas Taco Cartel breidt uit naar Den Haag

12 september 2017 | Roy Spijker

Chiapas Taco Cartel opent binnenkort een tweede vestiging in Den Haag. Het eerste Mexicaanse streetfood restaurant werd in het najaar van 2016 geopend in Amsterdam waar het al spoedig gevonden werd door liefhebbers van taco’s en burrito’s met verse ingrediënten, explosieve smaken en toegankelijke prijzen. Vanaf medio oktober 2017 is ook Den Haag een Chiapas Taco Cartel rijker die Mexicaans streetfood serveert en bezorgt.

Dat er een Chiapas Taco Cartel in Den Haag moest komen, stond vast. De ondernemers komen zelf uit Den Haag en zagen dat ook in deze stad behoefte is aan een smaakvol Mexicaans streetfood restaurant. Net als in Amsterdam serveren zij straks een overzichtelijke menukaart met Mexicaanse gerechten en verfrissende drankjes.

Chiapas Taco Cartel wordt de plek waar binnenkort heel Den Haag terecht kan voor betaalbare burrito’s en taco’s met verse ingrediënten en explosieve smaken. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een Çrunchy Chicken’met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix. In een charmant pandje in de Prins Hendrikstraat, in het opkomende Zeeheldenkwartier, wordt nu de laatste hand gelegd aan een sfeervol, eigentijds interieur met een Latijns Amerikaanse touch.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Restaurant Biologisch
Restaurant Veldzicht aangesloten bij Euro-Toque

Restaurant Veldzicht uit Oosterwijtwerd is toegetreden tot Euro-Toques. Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Burg...

trends Restaurant
De foodtrends van 2018 voor restaurants

De wereld van de gastronomie staat nooit stil; ook 2017 was een jaar vol foodtrends en inspirerende restaurantervaringen. Uit onderzoek blijkt dat de online restaurantreserveringen op IENS in het laatste kwartaal van 2017 maar liefst met 200% zijn gestegen ten opzichte van het laatste kwartaal van 2...

Amsterdam Culinair
Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

Van 22 januari tot 12 maart tovert Sofitel Legend The Grand Amsterdam haar lobby en Library ‘Or’ om tot een Italiaans pop-up restaurant genaamd La Gita. La Gita wordt een all-day dining concept met van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat de meest heerlijke Italiaanse bites en ge...

Achtergronden
Restaurant moet bezorgers missen vanwege verkeersovertredingen

Een restaurant in Tilburg kan een tijd geen gebruik maken van de diensten van enkele bezorgers. Binnen drie dagen werden immers drie medewerkers van het restaurant betrapt op het overschrijden van de maximaal toegestane snelheid, zo lezen we in het Brabants Dagblad. Rijgedrag De politie bezo...

Columns Personeel
Column: Eten wat de pot schaft

Eten wat de pot schaft Het is vijf voor vijf. De lunch loopt uit de hand, de afwasser is te laat en de mise en place lijst is nog lang niet af. De hartslag tikt een kleine 160 in de minuut aan en de zweetdruppels verdampen op mijn voorhoofd. Juist op dat moment komt hij binnen, vrolijk; want het ...

Regelgeving Bezorgen
Deliveroo roept EU op om flexibel werk in de platformeconomie te stimuleren

Deliveroo heeft er bij de EU op aangedrongen om flexibel werk in de groeiende platformeconomie beter te beschermen. Dit blijkt uit de inzending van de bezorgdienst op de consultatie van de Europese Commissie over sociale zekerheden. Deliveroo wil de riders graag meer sociale zekerheden bieden, zonde...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: