Chiapas Taco Cartel breidt uit naar Den Haag

12 september 2017 | Roy Spijker

Chiapas Taco Cartel opent binnenkort een tweede vestiging in Den Haag. Het eerste Mexicaanse streetfood restaurant werd in het najaar van 2016 geopend in Amsterdam waar het al spoedig gevonden werd door liefhebbers van taco’s en burrito’s met verse ingrediënten, explosieve smaken en toegankelijke prijzen. Vanaf medio oktober 2017 is ook Den Haag een Chiapas Taco Cartel rijker die Mexicaans streetfood serveert en bezorgt.

Dat er een Chiapas Taco Cartel in Den Haag moest komen, stond vast. De ondernemers komen zelf uit Den Haag en zagen dat ook in deze stad behoefte is aan een smaakvol Mexicaans streetfood restaurant. Net als in Amsterdam serveren zij straks een overzichtelijke menukaart met Mexicaanse gerechten en verfrissende drankjes.

Chiapas Taco Cartel wordt de plek waar binnenkort heel Den Haag terecht kan voor betaalbare burrito’s en taco’s met verse ingrediënten en explosieve smaken. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een Çrunchy Chicken’met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix. In een charmant pandje in de Prins Hendrikstraat, in het opkomende Zeeheldenkwartier, wordt nu de laatste hand gelegd aan een sfeervol, eigentijds interieur met een Latijns Amerikaanse touch.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: