Chi-Ling beste Chinese restaurant

4 december 2012
Chi-Ling beste Chinese restaurant

Restaurant Chi-Ling van de familie Hu uit IJmuiden staat op de eerste plaats in de lijst van de 88 beste traditionele Chinese restaurants van Nederland. Vorig jaar stond Chi-Ling nog op plek zeven.

*Keurmeesters als gasten*
Het restaurant kreeg lovende reacties van zowel de gasten als keurmeesters: Ruime variëteit, zeer gastvrij, superieure en constante kwaliteit, sfeervol ingericht en prachtig uitzicht. De afgelopen elf maanden konden bezoekers van Chinese restaurants hun ervaringen, meningen en beoordelingen vermelden op de website van de verkiezing.

*Beste 88*
De bezoekers konden hun waardering uitdrukken in cijfers voor Eten, Service, Ambiance, Prijs en aanvullend nog een toelichting geven. Van alle reacties zijn de beste 88 restaurants nogmaals beoordeeld door keurmeesters om de uiteindelijke lijst samen te stellen.

*Nummer 2 en 3*
Op nummer 2 dit jaar moet restaurant Mandarin uit Heemstede plaats maken voor De Lange Muur uit Emmeloord. De nummer 3 van vorig jaar restaurant Lotus uit Maastricht zakt naar de 29ste plaats en staat zijn plek af aan restaurant Taiwan uit Zwolle. De lijst van de 88 beste Chinese restaurants van Nederland is een initiatief van Asian HorecaVizier en Dinnersite.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws