Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

21 mei 2015 |
Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer<

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit
nieuwe restaurant.

New Dutch Cuisine
Restaurant KAAS zal worden gevestigd op de plek van het restaurant The Gastro.bar op het Java eiland. Het nieuwe restaurant is geïnspireerd op New Dutch Cuisine en zal louter producten van eigen bodem voeren. De beste verse Hollandse producten zullen ook op de Kar verkocht worden aan buurtbewoners. De formule van het nieuwe restaurant sluit zeer goed aan bij de behoefte in de buurt.

Mede-eigenaar worden
Bijzonder is dat initiatiefnemer L’invité 50 procent van de aandelen aanbiedt aan de nieuwe chef-kok en de bedrijfsleider (ieder 25%). Beiden krijgen 4 maanden de tijd om zich te bewijzen. Zodra de targets worden behaald, kunnen de managers mede-eigenaar worden.

Ondernemerschap
Initiatiefnemer Sico de Moel: “Dit is een unieke kans om je talent om te zetten ondernemerschap. Een snelkookpan: eerst laat je zien dat je er klaar voor bent, daarna kun je direct gaan ondernemen.”

Meer informatie: "www.restaurantkaas.nl":http://www.restaurantkaas.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: