Café Ter Marsch opent deuren

4 april 2016
Café Ter Marsch opent deuren

Vers gegrilde kippetjes en gezellig borrelen: daarvoor kunnen gasten straks naar Café Ter Marsch aan de Witte de Withstraat. Deze
grote broer van Ter Marsch & Co bereidt kippetjes midden in de zaak op een Churrasco grill, waar entrecotes trouwens ook heel goed op bereid kunnen worden. Bij Café Ter Marsch kunnen gasten terecht voor eerlijke producten van een goede kwaliteit voor een toegankelijke prijs. Het is ook dé plek om lekker te borrelen, met goede wijnen, cocktails en bieren, die zich laten vergezellen door originele bar bites als Aziatische steambuns, citroenkip en gefrituurde spiering met beurre noisette. Café Ter Marsch zal straks zeven dagen per week geopend zijn voor lunch, borrel en diner.

*Kip is hot*
Café Ter Marsch wordt een plek waar iedereen zich thuis voelt, van student tot yup. Een plek waar je lekker kunt eten, maar net zo goed terecht kunt voor de borrel. In het weekend draait een dj jazz en loungemuziek en kun je na het eten nog lang om de bar blijven hangen. Het restaurant van Café Ter Marsch is een stuk ruimer dan het schuin aan de overkant gelegen Ter Marsch & Co en biedt ruimte aan bijna 90 zitplekken, een open keuken en een grill waar de kippen aan het spit langzaam goudgeel kleuren. Deze kippetjes zullen dan ook de signature dish van het restaurant worden, al worden op de grill en in de keuken natuurlijk nog veel meer andere lekkere gerechten klaargemaakt.

*Over Ter Marsch*
Café Ter Marsch & Co is het derde ‘kind’ van horecaondernemer Pim de Lange. Eind 2014 opende hij Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat in Rotterdam, een nieuw concept waar je fastcasual kan dineren van hoge kwaliteit, met vlees in de hoofdrol. Kort na de opening won Ter Marsch & Co de eerste prijs voor zijn hamburgers: de Gouden Burger Spatel, op de voet gevolgd door de titels ‘Beste Hamburger van Rotterdam’ en Beste Burger van
Nederland door horecavakbeurs Horecava. Daarnaast werd het restaurant gevraagd om op 8 november 2015 deel te nemen aan de World Food Championship in Florida waar zij als 12e van de wereld zijn geeindigd. In maart van dit jaar werd in Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co geopend aan het Muntplein in Amsterdam.

~Christel Tuin~

Overig nieuws