Café Ter Marsch opent deuren

4 april 2016 |
Café Ter Marsch opent deuren<

Vers gegrilde kippetjes en gezellig borrelen: daarvoor kunnen gasten straks naar Café Ter Marsch aan de Witte de Withstraat. Deze
grote broer van Ter Marsch & Co bereidt kippetjes midden in de zaak op een Churrasco grill, waar entrecotes trouwens ook heel goed op bereid kunnen worden. Bij Café Ter Marsch kunnen gasten terecht voor eerlijke producten van een goede kwaliteit voor een toegankelijke prijs. Het is ook dé plek om lekker te borrelen, met goede wijnen, cocktails en bieren, die zich laten vergezellen door originele bar bites als Aziatische steambuns, citroenkip en gefrituurde spiering met beurre noisette. Café Ter Marsch zal straks zeven dagen per week geopend zijn voor lunch, borrel en diner.

Kip is hot
Café Ter Marsch wordt een plek waar iedereen zich thuis voelt, van student tot yup. Een plek waar je lekker kunt eten, maar net zo goed terecht kunt voor de borrel. In het weekend draait een dj jazz en loungemuziek en kun je na het eten nog lang om de bar blijven hangen. Het restaurant van Café Ter Marsch is een stuk ruimer dan het schuin aan de overkant gelegen Ter Marsch & Co en biedt ruimte aan bijna 90 zitplekken, een open keuken en een grill waar de kippen aan het spit langzaam goudgeel kleuren. Deze kippetjes zullen dan ook de signature dish van het restaurant worden, al worden op de grill en in de keuken natuurlijk nog veel meer andere lekkere gerechten klaargemaakt.

Over Ter Marsch
CafĂ© Ter Marsch & Co is het derde ‘kind’ van horecaondernemer Pim de Lange. Eind 2014 opende hij Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat in Rotterdam, een nieuw concept waar je fastcasual kan dineren van hoge kwaliteit, met vlees in de hoofdrol. Kort na de opening won Ter Marsch & Co de eerste prijs voor zijn hamburgers: de Gouden Burger Spatel, op de voet gevolgd door de titels ‘Beste Hamburger van Rotterdam’ en Beste Burger van
Nederland door horecavakbeurs Horecava. Daarnaast werd het restaurant gevraagd om op 8 november 2015 deel te nemen aan de World Food Championship in Florida waar zij als 12e van de wereld zijn geeindigd. In maart van dit jaar werd in Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co geopend aan het Muntplein in Amsterdam.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: