Boreas beste restaurant in actieweek

20 december 2012 |
Boreas beste restaurant in actieweek<

Restaurant Boreas in Heeze is gekozen tot beste Michelin Sterren Restaurant 2012 tijdens de Michelin Sterren Restaurant Week ‘Dining with the Stars’ van DiningCity.

Cijfer
Gasten hebben het restaurant van Nico en Sonja Boreas beloond met een gemiddeld cijfer van 9,3. Het cijfer is gebaseerd op de kwaliteit, service en de prijs-kwaliteit verhouding van het menu dat tijdens dit culinaire evenement werd geserveerd. Het team mocht een professionele KitchenAid keukenmachine in ontvangst nemen.

Op herhaling
Tijdens Dining with the Stars (26 november t/m 4 december) genoten meer dan 15.000 fijnproevers bij een sterrenrestaurant in Nederland. Van 7 t/m 20 januari 2013 kunnen mensen de menu's nogmaals proeven de tien sterrenrestaurants met de hoogste waardering.

Top-10
De beste tien Michelinsterrenrestaurants tijdens de actieweek zijn volgens de gasten:
1) Restaurant Boreas (9,32)
2) Restaurant Brienen aan de Maas (9,29)
3) Restaurant Inter Scaldes (9,28)
4) Restaurant de Bokkedoorns (9,17)
5) Restaurant de Posthoorn (9,17)
6) Restaurant de Kromme Watergang (9,15)
7) Restaurant Aan de Poel (9,07)
8) Restaurant de Moerbei (9,04)
9) Restaurant de Burgemeester (8,90)
10) Restaurant de Zwaan (8,86)

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: