Boreas beste restaurant in actieweek

20 december 2012 |
Boreas beste restaurant in actieweek<

Restaurant Boreas in Heeze is gekozen tot beste Michelin Sterren Restaurant 2012 tijdens de Michelin Sterren Restaurant Week ‘Dining with the Stars’ van DiningCity.

Cijfer
Gasten hebben het restaurant van Nico en Sonja Boreas beloond met een gemiddeld cijfer van 9,3. Het cijfer is gebaseerd op de kwaliteit, service en de prijs-kwaliteit verhouding van het menu dat tijdens dit culinaire evenement werd geserveerd. Het team mocht een professionele KitchenAid keukenmachine in ontvangst nemen.

Op herhaling
Tijdens Dining with the Stars (26 november t/m 4 december) genoten meer dan 15.000 fijnproevers bij een sterrenrestaurant in Nederland. Van 7 t/m 20 januari 2013 kunnen mensen de menu's nogmaals proeven de tien sterrenrestaurants met de hoogste waardering.

Top-10
De beste tien Michelinsterrenrestaurants tijdens de actieweek zijn volgens de gasten:
1) Restaurant Boreas (9,32)
2) Restaurant Brienen aan de Maas (9,29)
3) Restaurant Inter Scaldes (9,28)
4) Restaurant de Bokkedoorns (9,17)
5) Restaurant de Posthoorn (9,17)
6) Restaurant de Kromme Watergang (9,15)
7) Restaurant Aan de Poel (9,07)
8) Restaurant de Moerbei (9,04)
9) Restaurant de Burgemeester (8,90)
10) Restaurant de Zwaan (8,86)

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: