‘Boost je omzet!’ daagt horecaondernemers uit op Gastvrij Rotterdam

11 september 2017 | Thijs Jacobs

Het team van de online challenge Boost je omzet! is van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 te vinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vanuit hun stand dagen ze ondernemers uit om 10% meer omzet te halen door actief aan de slag te gaan met hun communicatie en marketing. In de lezing ‘Boost je wijn- en menukaart’ in het Wijntheater krijgen bezoekers een voorproefje van de challenge.

Na de succesvolle lancering begin dit jaar, is het team van de online challenge Boost je omzet! klaar voor de volgende stap. Daarom is zij te vinden in hal 4 op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam, in standnummer 486. “Dit is een prima platform om met horeca ondernemers in gesprek te komen en ze uit te dagen om mee te doen aan onze challenge.”

Eye openers en stimulans


Deelnemers die de online challenge zijn aan gegaan, reageren enthousiast. “Ik ben nu bezig met de menukaart en ik heb de tips ernaast liggen. Sommige zaken zijn echte eye openers voor me!”, vindt Nigel Siebelt van Eetcafé Zomerzorg in Hillegom. “Boost je omzet! heeft me een stimulans gegeven om nu echt met mijn plannen aan de slag te gaan”, zegt Margreet Deen van De Liefde in Doesburg.

Tijdens twee maanden krijgen deelnemers aan Boost je omzet! informatie, tips, checklisten, opdrachten en coaching ten aanzien van acht thema’s op het gebied van communicatie en marketing. Aan bod komt de inzet van social media, omgaan met reviews, hoe haal je de pers, hoe werk je samen, hoe haal je meer uit je menukaart, hoe zet je gastvrijheid optimaal in, het nut van digitale nieuwsbrieven en de kracht van je website.

Lezingen Boost je wijn- en menukaart


Om een indruk te geven van de challenge, verzorgt het Boost je omzet!-team op maandag 18 en woensdag 20 september in het Wijntheater een presentatie met als thema ‘Boost je wijn- en menukaart!’ Van 12:30 tot 13:00 uur krijgen bezoekers tips hoe ze meer geld kunnen verdienen met hun wijn- en menukaart. De lezingen zijn gratis toegankelijk.

Op de stand van Boost je omzet! kunnen ondernemers informatie krijgen over de challenge en kennis maken met de initiatiefnemers. Wie zijn visitekaartje achter laat, maakt zelfs kans op een gratis challenge ter waarde van €99.

Vier experts en tevens coaches


Boost je omzet!’ is een samenwerking tussen vier vakprofessionals die zijn gespecialiseerd in social media, marketing, bedrijfsadvies, webdesign en communicatie voor horeca ondernemers. Deze vier experts fungeren eveneens als coaches. Ze geven feedback tijdens de challenge en zijn standby als helpdesk.
Het Boost je omzet!-team bestaat uit: Esther Borggreve (Queen of Hearts), Petra Venekamp (Concreet Advies) , Bianca Roemaat (Roux Communicatie) en John-Pierre Cornelissen (Horeca Webservice).

Via de Facebookpagina en Twitter deelt het Boost je omzet! team actuele tips over hoe je de omzet kunt boosten. Voor deelnemers is er een besloten Facebookgroep. Op de website is meer info te vinden over de online challenge

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Achtergronden
Bierbeleving met vintage bockbier

Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart gedacht dit najaar? Maak de bockbierbeleving bovendien compleet met heerlijke bijpassende hapjes. Wat maakt vintage bockbier dan zo bijzonder? Het is...

Hotel opleiding
Top masterclasses Ducasse van start bij Middelbare Hotelschool Friesland

Gerenommeerde chef-koks uit haute cuisine-land bij uitstek Frankrijk die masterclasses verzorgen voor mbo-studenten... Dit studiejaar staat het op het programma bij Middelbare Hotelschool Friesland. Maandag 18 september was de drukbezochte kickoff op de locatie van dit onderdeel van het Friesland Co...

Awards
Gaia Green Awards uitgereikt op Gastvrij Rotterdam

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 19 september de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het duurzame Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft Jos van Grunsven (vicevoorzitter Euro-Toques) in de categorieën Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens de volgende winnaars bekend ge...

Events Utrecht
Utrechts restaurant komt met filmmenu en Gouden Kalf tijdens Nederlands Film Festival

Woensdag 20 september 2017 start het Nederlands Film Festival. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de Nederlandse film het erepodium krijgt dat het verdient. STAN & CO Utrecht viert dit met een eigen première. Gedurende het filmfestival lanceert STAN & CO U...

Vis
Bistrobar Berlin kookt van kop tot graat: Kabeljauwkop

No waste. Duurzame vangst. Koken van kop tot graat. Het is helemaal 2017. Voor Fedor Kok, souschef bij Bistrobar Berlin in Nijmegen, viel alles op zijn plek tijdens een bezoek aan de haven van het IJslandse Reykjavik. Hij bracht zijn ideeën mee naar huis. En Ron Blaauw loved it... In restaur...

Amsterdam Bocuse d'Or
Lars Drost van Ciel Blue winnaar finale Bocuse d’Or Nederland

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Lars Drost van Ciel Blue in Amsterdam de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Lars Drost gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Turijn van 10 tot en met 12 juni 2018. Vijf kandidaten hebben zich de afgelopen m...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: