‘Boost je omzet!’ daagt horecaondernemers uit op Gastvrij Rotterdam

11 september 2017 | Thijs Jacobs

Het team van de online challenge Boost je omzet! is van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 te vinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vanuit hun stand dagen ze ondernemers uit om 10% meer omzet te halen door actief aan de slag te gaan met hun communicatie en marketing. In de lezing ‘Boost je wijn- en menukaart’ in het Wijntheater krijgen bezoekers een voorproefje van de challenge.

Na de succesvolle lancering begin dit jaar, is het team van de online challenge Boost je omzet! klaar voor de volgende stap. Daarom is zij te vinden in hal 4 op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam, in standnummer 486. “Dit is een prima platform om met horeca ondernemers in gesprek te komen en ze uit te dagen om mee te doen aan onze challenge.”

Eye openers en stimulans


Deelnemers die de online challenge zijn aan gegaan, reageren enthousiast. “Ik ben nu bezig met de menukaart en ik heb de tips ernaast liggen. Sommige zaken zijn echte eye openers voor me!”, vindt Nigel Siebelt van Eetcafé Zomerzorg in Hillegom. “Boost je omzet! heeft me een stimulans gegeven om nu echt met mijn plannen aan de slag te gaan”, zegt Margreet Deen van De Liefde in Doesburg.

Tijdens twee maanden krijgen deelnemers aan Boost je omzet! informatie, tips, checklisten, opdrachten en coaching ten aanzien van acht thema’s op het gebied van communicatie en marketing. Aan bod komt de inzet van social media, omgaan met reviews, hoe haal je de pers, hoe werk je samen, hoe haal je meer uit je menukaart, hoe zet je gastvrijheid optimaal in, het nut van digitale nieuwsbrieven en de kracht van je website.

Lezingen Boost je wijn- en menukaart


Om een indruk te geven van de challenge, verzorgt het Boost je omzet!-team op maandag 18 en woensdag 20 september in het Wijntheater een presentatie met als thema ‘Boost je wijn- en menukaart!’ Van 12:30 tot 13:00 uur krijgen bezoekers tips hoe ze meer geld kunnen verdienen met hun wijn- en menukaart. De lezingen zijn gratis toegankelijk.

Op de stand van Boost je omzet! kunnen ondernemers informatie krijgen over de challenge en kennis maken met de initiatiefnemers. Wie zijn visitekaartje achter laat, maakt zelfs kans op een gratis challenge ter waarde van €99.

Vier experts en tevens coaches


Boost je omzet!’ is een samenwerking tussen vier vakprofessionals die zijn gespecialiseerd in social media, marketing, bedrijfsadvies, webdesign en communicatie voor horeca ondernemers. Deze vier experts fungeren eveneens als coaches. Ze geven feedback tijdens de challenge en zijn standby als helpdesk.
Het Boost je omzet!-team bestaat uit: Esther Borggreve (Queen of Hearts), Petra Venekamp (Concreet Advies) , Bianca Roemaat (Roux Communicatie) en John-Pierre Cornelissen (Horeca Webservice).

Via de Facebookpagina en Twitter deelt het Boost je omzet! team actuele tips over hoe je de omzet kunt boosten. Voor deelnemers is er een besloten Facebookgroep. Op de website is meer info te vinden over de online challenge

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Heineken ambieert om zijn watergebruik in waterarme regio's zoals spanje en Ethiopië met 15 procent omlaag te brengen, voor minder waterschaarse regio's streven zij naar tien procent. Niet alleen dat maar ze willen ook duurzamer handelen door middel van het hergebruik van afvalwater, he...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

trends Bier
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?

Een team van 160 wetenschappers is bezig met het ontwikkelen van een algoritme wat klanten kan adviseren wat zij moeten bestellen. Brouwerijketen AB InBev kreeg de inspiratie voor dit idee vanuit de streamingwebsite Netflix. Netflix beveelt kijkers nieuwe series en films aan door middel van het verz...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: