BN'ers ambassadeur Heerlijk10Daagse

4 september 2013
BN'ers ambassadeur Heerlijk10Daagse

Voor de Heerlijk10Daagse Star-edition gaan tien Bekende Nederlanders (BN’ers) voorproeven bij tien sterrenrestaurants in Nederland. Op dit moment zijn de BN’ers al aan het voorproeven. De actie
voor de gasten duurt vanaf 17 tot en met 26 september en geeft de gast de kans om tien dagen lang culinair te genieten op topniveau.

*‘Sterren over Sterren’*
Heerlijk introduceert de rubriek ‘Sterren over Sterren’. Hiervoor worden tien BN’ers tot ambassadeur gebombardeerd: Ferry Doedens, Nadja Hüpscher, Hanna Verboom, Dennis van der Geest, Dries Roelvink en de overige vijf sterren worden eind van de week bekend gemaakt via Facebook. Deze BN’ers eten tien dagen lang in de beste restaurants van Nederland. ‘Sterren over Sterren’ is tien dagen voor de start van de Star-editie online te volgen op de "website":http://www.heerlijk10daagse.nl/?url=reserveren en social media.

*Deelnemende restaurants*
Tijdens de Heerlijk10Daagse Star-editie wordt er voor een viergangen lunch veertig euro afgerekend en voor een viergangen diner vijfenveertig euro. Door het hele land hebben sterrenrestaurants zich aangemeld, waaronder: De Zwethheul (Schipluiden), Librije’s Zusje (Zwolle), De Lindenhof (Giethoorn), De Nederlanden (Vreeland), Koriander (Drachten), De Wanne (Ootmarsum), Tout à Fait (Maastricht), De Leest (Vaassen) en Avant-Garde (Eindhoven).

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws