BN'ers ambassadeur Heerlijk10Daagse

4 september 2013 |
BN'ers ambassadeur Heerlijk10Daagse<

Voor de Heerlijk10Daagse Star-edition gaan tien Bekende Nederlanders (BN’ers) voorproeven bij tien sterrenrestaurants in Nederland. Op dit moment zijn de BN’ers al aan het voorproeven. De actie
voor de gasten duurt vanaf 17 tot en met 26 september en geeft de gast de kans om tien dagen lang culinair te genieten op topniveau.

‘Sterren over Sterren’
Heerlijk introduceert de rubriek ‘Sterren over Sterren’. Hiervoor worden tien BN’ers tot ambassadeur gebombardeerd: Ferry Doedens, Nadja Hüpscher, Hanna Verboom, Dennis van der Geest, Dries Roelvink en de overige vijf sterren worden eind van de week bekend gemaakt via Facebook. Deze BN’ers eten tien dagen lang in de beste restaurants van Nederland. ‘Sterren over Sterren’ is tien dagen voor de start van de Star-editie online te volgen op de website en social media.
Deelnemende restaurants
Tijdens de Heerlijk10Daagse Star-editie wordt er voor een viergangen lunch veertig euro afgerekend en voor een viergangen diner vijfenveertig euro. Door het hele land hebben sterrenrestaurants zich aangemeld, waaronder: De Zwethheul (Schipluiden), Librije’s Zusje (Zwolle), De Lindenhof (Giethoorn), De Nederlanden (Vreeland), Koriander (Drachten), De Wanne (Ootmarsum), Tout à Fait (Maastricht), De Leest (Vaassen) en Avant-Garde (Eindhoven).

Mariska van Gorp

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: