Blender Rotterdam meest gastvrij

3 februari 2015
Blender Rotterdam meest gastvrij

De Rotterdamse zaak Blender is onlangs gekroond tot meest gastvrije horecagelegenheid van Rotterdam. Om een gast –en discriminatievrij
deurbeleid te bevorderen, wordt tweejaarlijks onderzoek gedaan onder 18 Rotterdamse uitgaansgelegenheden. De Rotterdamse horecagelegenheid Blender is door Panel Deurbeleid Rotterdam hierbij voor de 2e keer uitgeroepen tot meest gastvrije horecagelegenheid van de Maasstad. Burgemeester Ahmed Aboutaleb bracht de boodschap gisteren in het Rotterdamse Stadhuis.

*Tegen vooroordelen, oordelen over gedrag*
Panel Deurbeleid Rotterdam verrichtte in de zomer van 2014 een onafhankelijk onderzoek onder de 18 grotere Rotterdamse uitgaansgelegenheden. Op criteria als gastvrijheid, deurbeleid en algehele sfeer scoorde Blender veruit het hoogste. Eigenaar Ron de Jong vertelt: "Het is geweldig om voor de 2e keer tot meest gastvrije horecagelegenheid gekroond te worden . Wij werken al jaren met een vast team van gastvrouwen aan de deur, die het gesprek aangaan en zich verdiepen in onze gasten. Bij Blender zijn we tegen ieder vooroordeel jegens geloof, afkomst of huidskleur. Wel oordelen we over gedrag. Rotterdam is een multiculturele stad en wij vinden dat iedereen die hier woont en werkt zich moet gedragen naar de normen en waarden die de Rotterdammers eigen zijn. Dat vind ik belangrijk in onze zaak én in de stad."



*Over Blender*
Gelegen in het culturele hart van Rotterdam, biedt Blender alle ingrediënten voor een complete avond uit. Blender is een totaalhorecaconcept waar het publiek komt voor het restaurant, de cocktailbar en club. Dagelijks komen vanaf 17.00 uur voortreffelijke gerechten uit Blender’s keuken. Van donderdag tot en met zondagavond is het clubgedeelte de place-to-be in Rotterdam.

*Panel Deurbeleid Rotterdam*
Om een discriminatievrij deurbeleid te bevorderen, toetst het Panel Deurbeleid Rotterdam tweejaarlijks het deurbeleid van Rotterdamse uitgaansgelegenheden. Het panel bestaat uit vertegenwoordigers van Gemeente Rotterdam, Politie Rotterdam-Rijnmond, Koninklijke Horeca Nederland, Rotterdamse Jongerenraad en RADAR (bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie). Kijk voor meer informatie ook op "www.paneldeurbeleidrotterdam.nl.":www.paneldeurbeleidrotterdam.nl

"*Meer lezen over horeca in Rotterdam? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=rotterdam&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws