Bizasu Restaurant Academy van start

22 september 2015 |
Bizasu Restaurant Academy van start

Het blijft een lastige keukenkwestie in Nederland. Chefs die de Aziatische keuken beheersen zijn nog steeds schaars. De Bizasu Restaurant Academy wil aan een
oplossing voor dit personeelstekort meewerken en is afgelopen zomer gestart met een opleiding tot zelfstandig kok voor de Aziatische keuken.

Personeelstekort verminderen
In de Bizasu Restaurant Academy, gevestigd in het pand van het voormalige Pacific Plaza in Assen, leiden Bob Huang en zijn professionele team trainees op tot leerling-kok of zelfstandig kok voor de Aziatische keuken. Vanuit het UWV zijn verschillende trainees aangeleverd die dagelijks in de keuken en de bediening aan hun vaardigheden werken. Ook via de gemeente Assen is de eerste trainee inmiddels aan het opleidingstraject begonnen. Het project verloopt dusdanig goed dat er inmiddels al hard wordt gewerkt aan de eerste doorplaatsingen van de trainees bij restaurants. Gasten kunnen bij Bizasu genieten van biefstuk, zalm en sushi-gerechten. Leuk weetje: de gerechten komen ook terug in de naam van het restaurant: BiZaSu.

Christel Tuin




Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN in actie! #BlackMonday: final sale horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert de landelijke campagne #BlackMonday, die op maandag 7 december van start gaat. Onder de noemer #BlackMonday worden horecaondernemers opgeroepen deel te nemen aan de landelijke actie. Met de campagne wil KHN duidelijk maken dat als de overheid niet per omga ...

Wet- en regelgeving
Cao horeca verlengd tot eind 2021

FNV Horeca, CNV Vakmensen en werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn overeengekomen de huidige cao in de horeca met een jaar te verlengen onder gelijke voorwaarden. De drie partijen zijn het er over eens dat d ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: