BINK rooftop bar/restaurant officieel geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen weekend is de rooftop bar/restaurant BINK feestelijk geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een ‘BINK experience’, een vrijdagmiddagborrel, diner én clubavond tot in de late uurtjes. Het gloednieuwe horecaconcept, dat gevestigd is op de bovenste etage van BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline.

De horecagelegenheid van circa 1200 m2 beschikt over een cocktailbareiland, een restaurant met ruim 500 zitplaatsen (inclusief buitenterras) en is daarnaast een nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag met speciale Club Nights en thema-avonden. Voor meer informatie: www.binkrooftop.nl

Den Haag is nieuwe hotspot rijker

Het BINK horecaconcept vindt zijn oorsprong in Shanghai waar Jeremy Molag (ondernemer en marketingexpert) en Koen Vessies (executive chef en eigenaar van diverse restaurants in China) elkaar ontmoetten. Twee andere ondernemers Sander Blom en Jan Willem Keus sloten zich bij het ondernemersduo aan. Dit was de start van de ontwikkeling van een nieuw horecaconcept.

“Het idee achter BINK is dat de fysieke ontmoeting tussen mensen zo intens mogelijk wordt beleefd. Dit zie je vooral terug in de menukaart waarbij alle gerechten gedeeld kunnen worden. Ook hebben we de ruimte van maar liefst 1200m2 opgedeeld in kleinere maar open gedeeltes, zodat het dineren intiemer wordt. De interieurstijl van BINK vindt zijn oorsprong in het bouwjaar van het gebouw zelf, de jaren 50. We hebben gekozen voor roze, mint en blauwe tinten maar tegelijkertijd zie je ook klassieke stijlelementen, alles komt samen tegen de achtergrond van een romantisch uitzicht over Den Haag. Nog een leuk weetje over BINK; we hebben ook inspiratie gehaald uit o.a. films van Quentin Tarentino zoals Pulp Fiction! Vanavond hebben we het nieuwe concept feestelijk gelanceerd en dit was een groot succes!” aldus Jeremy Molag (mede-eigenaar BINK).

Over BINK

De horecagelegenheid BINK is gevestigd op de 5e verdieping van het M-gebouw op BINK36. Het horecaconcept biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. BINK is een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant met o.a. diverse deelbare internationale gerechten en desserts, een bareiland en Club/thema-avonden. Het interieur van BINK is geïnspireerd op de jaren ’50 stijl van het M-gebouw. BINK is 7 dagen per week geopend; maandag en dinsdag van 10.00u-23.00u, woensdag tot en met vrijdag van 10.00u – 00.00, zaterdag van 11.00u – 00.00 en op zondag van 11.00 – 23.00. Rooftopbar en restaurant BINK is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan de rand van de stad, in de directe nabijheid van de snelweg, biedt gratis parkeerplaatsen en Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich op tien minuten loopafstand.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Achtergronden Coronacrisis
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal zoeken restaurants die het zwaar hebben

De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang dicht. Geen gast in de zaak. Sommige restaurants hebben in de crisistijd wel een afhaal- of brengservice gehad, maar daarmee konden ze nauwelijks hun hoofd boven water houden. Nu zijn ze eindelijk weer open, maar alles is anders...

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: