BINK rooftop bar/restaurant officieel geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen weekend is de rooftop bar/restaurant BINK feestelijk geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een ‘BINK experience’, een vrijdagmiddagborrel, diner én clubavond tot in de late uurtjes. Het gloednieuwe horecaconcept, dat gevestigd is op de bovenste etage van BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline.

De horecagelegenheid van circa 1200 m2 beschikt over een cocktailbareiland, een restaurant met ruim 500 zitplaatsen (inclusief buitenterras) en is daarnaast een nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag met speciale Club Nights en thema-avonden. Voor meer informatie: www.binkrooftop.nl

Den Haag is nieuwe hotspot rijker

Het BINK horecaconcept vindt zijn oorsprong in Shanghai waar Jeremy Molag (ondernemer en marketingexpert) en Koen Vessies (executive chef en eigenaar van diverse restaurants in China) elkaar ontmoetten. Twee andere ondernemers Sander Blom en Jan Willem Keus sloten zich bij het ondernemersduo aan. Dit was de start van de ontwikkeling van een nieuw horecaconcept.

“Het idee achter BINK is dat de fysieke ontmoeting tussen mensen zo intens mogelijk wordt beleefd. Dit zie je vooral terug in de menukaart waarbij alle gerechten gedeeld kunnen worden. Ook hebben we de ruimte van maar liefst 1200m2 opgedeeld in kleinere maar open gedeeltes, zodat het dineren intiemer wordt. De interieurstijl van BINK vindt zijn oorsprong in het bouwjaar van het gebouw zelf, de jaren 50. We hebben gekozen voor roze, mint en blauwe tinten maar tegelijkertijd zie je ook klassieke stijlelementen, alles komt samen tegen de achtergrond van een romantisch uitzicht over Den Haag. Nog een leuk weetje over BINK; we hebben ook inspiratie gehaald uit o.a. films van Quentin Tarentino zoals Pulp Fiction! Vanavond hebben we het nieuwe concept feestelijk gelanceerd en dit was een groot succes!” aldus Jeremy Molag (mede-eigenaar BINK).

Over BINK

De horecagelegenheid BINK is gevestigd op de 5e verdieping van het M-gebouw op BINK36. Het horecaconcept biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. BINK is een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant met o.a. diverse deelbare internationale gerechten en desserts, een bareiland en Club/thema-avonden. Het interieur van BINK is geïnspireerd op de jaren ’50 stijl van het M-gebouw. BINK is 7 dagen per week geopend; maandag en dinsdag van 10.00u-23.00u, woensdag tot en met vrijdag van 10.00u – 00.00, zaterdag van 11.00u – 00.00 en op zondag van 11.00 – 23.00. Rooftopbar en restaurant BINK is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan de rand van de stad, in de directe nabijheid van de snelweg, biedt gratis parkeerplaatsen en Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich op tien minuten loopafstand.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: