BINK rooftop bar/restaurant officieel geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen weekend is de rooftop bar/restaurant BINK feestelijk geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een ‘BINK experience’, een vrijdagmiddagborrel, diner én clubavond tot in de late uurtjes. Het gloednieuwe horecaconcept, dat gevestigd is op de bovenste etage van BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline.

De horecagelegenheid van circa 1200 m2 beschikt over een cocktailbareiland, een restaurant met ruim 500 zitplaatsen (inclusief buitenterras) en is daarnaast een nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag met speciale Club Nights en thema-avonden. Voor meer informatie: www.binkrooftop.nl

Den Haag is nieuwe hotspot rijker

Het BINK horecaconcept vindt zijn oorsprong in Shanghai waar Jeremy Molag (ondernemer en marketingexpert) en Koen Vessies (executive chef en eigenaar van diverse restaurants in China) elkaar ontmoetten. Twee andere ondernemers Sander Blom en Jan Willem Keus sloten zich bij het ondernemersduo aan. Dit was de start van de ontwikkeling van een nieuw horecaconcept.

“Het idee achter BINK is dat de fysieke ontmoeting tussen mensen zo intens mogelijk wordt beleefd. Dit zie je vooral terug in de menukaart waarbij alle gerechten gedeeld kunnen worden. Ook hebben we de ruimte van maar liefst 1200m2 opgedeeld in kleinere maar open gedeeltes, zodat het dineren intiemer wordt. De interieurstijl van BINK vindt zijn oorsprong in het bouwjaar van het gebouw zelf, de jaren 50. We hebben gekozen voor roze, mint en blauwe tinten maar tegelijkertijd zie je ook klassieke stijlelementen, alles komt samen tegen de achtergrond van een romantisch uitzicht over Den Haag. Nog een leuk weetje over BINK; we hebben ook inspiratie gehaald uit o.a. films van Quentin Tarentino zoals Pulp Fiction! Vanavond hebben we het nieuwe concept feestelijk gelanceerd en dit was een groot succes!” aldus Jeremy Molag (mede-eigenaar BINK).

Over BINK

De horecagelegenheid BINK is gevestigd op de 5e verdieping van het M-gebouw op BINK36. Het horecaconcept biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. BINK is een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant met o.a. diverse deelbare internationale gerechten en desserts, een bareiland en Club/thema-avonden. Het interieur van BINK is geïnspireerd op de jaren ’50 stijl van het M-gebouw. BINK is 7 dagen per week geopend; maandag en dinsdag van 10.00u-23.00u, woensdag tot en met vrijdag van 10.00u – 00.00, zaterdag van 11.00u – 00.00 en op zondag van 11.00 – 23.00. Rooftopbar en restaurant BINK is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan de rand van de stad, in de directe nabijheid van de snelweg, biedt gratis parkeerplaatsen en Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich op tien minuten loopafstand.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: