BINK rooftop bar/restaurant officieel geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen weekend is de rooftop bar/restaurant BINK feestelijk geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een ‘BINK experience’, een vrijdagmiddagborrel, diner én clubavond tot in de late uurtjes. Het gloednieuwe horecaconcept, dat gevestigd is op de bovenste etage van BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline.

De horecagelegenheid van circa 1200 m2 beschikt over een cocktailbareiland, een restaurant met ruim 500 zitplaatsen (inclusief buitenterras) en is daarnaast een nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag met speciale Club Nights en thema-avonden. Voor meer informatie: www.binkrooftop.nl

Den Haag is nieuwe hotspot rijker

Het BINK horecaconcept vindt zijn oorsprong in Shanghai waar Jeremy Molag (ondernemer en marketingexpert) en Koen Vessies (executive chef en eigenaar van diverse restaurants in China) elkaar ontmoetten. Twee andere ondernemers Sander Blom en Jan Willem Keus sloten zich bij het ondernemersduo aan. Dit was de start van de ontwikkeling van een nieuw horecaconcept.

“Het idee achter BINK is dat de fysieke ontmoeting tussen mensen zo intens mogelijk wordt beleefd. Dit zie je vooral terug in de menukaart waarbij alle gerechten gedeeld kunnen worden. Ook hebben we de ruimte van maar liefst 1200m2 opgedeeld in kleinere maar open gedeeltes, zodat het dineren intiemer wordt. De interieurstijl van BINK vindt zijn oorsprong in het bouwjaar van het gebouw zelf, de jaren 50. We hebben gekozen voor roze, mint en blauwe tinten maar tegelijkertijd zie je ook klassieke stijlelementen, alles komt samen tegen de achtergrond van een romantisch uitzicht over Den Haag. Nog een leuk weetje over BINK; we hebben ook inspiratie gehaald uit o.a. films van Quentin Tarentino zoals Pulp Fiction! Vanavond hebben we het nieuwe concept feestelijk gelanceerd en dit was een groot succes!” aldus Jeremy Molag (mede-eigenaar BINK).

Over BINK

De horecagelegenheid BINK is gevestigd op de 5e verdieping van het M-gebouw op BINK36. Het horecaconcept biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. BINK is een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant met o.a. diverse deelbare internationale gerechten en desserts, een bareiland en Club/thema-avonden. Het interieur van BINK is geïnspireerd op de jaren ’50 stijl van het M-gebouw. BINK is 7 dagen per week geopend; maandag en dinsdag van 10.00u-23.00u, woensdag tot en met vrijdag van 10.00u – 00.00, zaterdag van 11.00u – 00.00 en op zondag van 11.00 – 23.00. Rooftopbar en restaurant BINK is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan de rand van de stad, in de directe nabijheid van de snelweg, biedt gratis parkeerplaatsen en Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich op tien minuten loopafstand.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: