Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht

14 maart 2016 |
Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht<

Op zaterdag 9 april organiseert Bier en Appelsap een Restaurant Tour langs 5 restaurants in Utrecht. Bier en Appelsap is een online magazine
voor ouders in de regio Utrecht. Bier en Appelsap geeft tips om met je kinderen op pad te gaan op het gebied van horeca, festivals, cultuur en natuur. Daarnaast is het ook belangrijk om leuke dingen te blijven doen met z’n tweeën. Met een drukbezet leven is het lastig om alle restaurants in Utrecht te proberen. Met deze gedachte in het achterhoofd, organiseert Bier en Appelsap deze tour langs 5 toffe restaurants in de stad.

Langs de restaurants
Maximaal 48 personen (24 duo’s) gaan na een gezamenlijke ontvangst in groepen langs een aantal restaurants voor het voor-, tussen- en hoofdgerecht. Hierna komt de groep weer bij elkaar voor het dessert en een afsluitende borrel.

De restaurants die meedoen zijn: WT Urban Café & Kitchen, Amerikana, San Siro, Florent en The Colour Kitchen. Allen bijzonder door de locatie, de keuken of het concept.
De avond in stijl afsluiten? Speciaal voor de deelnemers aan de Restaurant Tour heeft Bier en Appelsap een mooie aanbieding bij Hotel-Restaurant Karel V geregeld. Een extra goede reden om de kinderen een nachtje bij opa en oma onder te brengen! Een leuk inititatief.
Deelname aan het evenement kost 65 Euro. Dit is inclusief de ontvangst, een 4-gangen diner en een afsluitende borrel. Inschrijven gaat via de website van Bier en Appelsap op http://bierenappelsap.nl/over-bier-en-appelsap/restaurant-tour/
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: